-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV per spurgų valgymo varžybas mirė vyras

Vyras, per vienos Denverio spurgų parduotuvės surengtą valgymo iššūkį bandęs per 80 sekundžių suvalgyti maždaug 250 g glaistytą spurgą, užspringo ir mirė.
Spurgos
Spurgos / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Jis buvo jau antras žmogus praeitą savaitgalį miręs per valgymo varžybas Jungtinėse Valstijose.

42 metų Travisas Malouffas anksti sekmadienį mirė uždusęs dėl svetimkūnio kvėpavimo takuose, nustatė koroneris.

T.Malouffas dalyvavo „mažo pyrago“ dydžio spurgos valgymo varžybose, antradienį sakė liudininkė Julia Edelstein.

Per numatytą laiką arba greičiau didžiulę spurgą suvalgę iššūkio dalyviai už šį gardėsį neturi sumokėti ir gauna atminimo ženkliuką, bet parduotuvė „Voodoo Doughnuts“ dabar šias varžybas sustabdė, sakoma pareiškime Denverio televizijai KUSA-TV.

Ši televizija pirmoji pranešė apie T.Malouffo mirtį – tą pačią dieną, kai mirė 20-metė Caitlin Nelson, keliomis dienomis anksčiau užspringusi per blynų valgymo varžybas Švenčiausiosios Širdies universitete Ferfilde Konektikute.

Denveryje J.Edelstein sakė, kad jai laukiant eilėje prie „Voodoo Doughnuts“ nuotaika buvo šventiška.

Žmonės, laukę eilėje prieš darbo pabaigą nusipirkti spurgų, dainavo ir šoko pagal parduotuvėje leistą muziką. Tada J.Edelstein išgirdo, kaip vienas darbuotojas paskelbė apie T.Malouffo priimtą iššūkį ir pasakė: „Paplokime jam“.

T.Malouffas perplėšė spurgą pusiau ir vaikštinėdamas pradėjo ją ryžtingai doroti, pasakojo J.Edelstein. Darbuotojas paskelbė, kad jau prabėgo 30 sekundžių. T.Malouffas gurkštelėjo vandens, vėl atsikando spurgos, o tada pasilenkė virš prekystalio ir ėmė jį daužyti.

„Kai stebi žmones, dalyvaujančius valgymo varžybose, atrodo, kad jiems sunku. Visi ženklai rodo, kad jiems nelengva. Niekas nesuprato, kas vyksta“, – pasakojo J.Edelstein.

Spurgos dalis vis dar buvo T.Malouffo rankoje, kai jis pamėlusiu veidu nusisuko nuo prekystalio ir susmuko. Du pirkėjai jį sugriebė ir nesėkmingai bandė gaivinti, kol atvažiavo greitoji pagalba.

T.Malouffas mirė įvykio vietoje, sakė koroneris ir policija.

„Mes nebėgiojome prieš mašinas, nežaidėme su ginklais ar kuo nors, kas sukelia mirtį. Mes tik linksminomės“, – sakė J.Edelstein, kuri buvo šokiruota, kad valgymo konkursas taip greit gali pasibaigti mirtimi.

Į skambučius ir elektroninius laiškus „Voodoo Doughnuts“ kol kas neatsakė. Ši Portlande Oregone įsikūrusi kompanija garsėja išmoningais, spalvingais kepiniais, kurie kainuoja maždaug po 3 dolerius (eurus).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius