-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV tėvai, rizikuodami gyvybėmis, išgelbėjo nuo pagrobėjo savo vaiką (video)

Jauni tėvai rizikavo gyvybėmis, kad išgelbėtų savo šešių mėnesių dukterį nuo pagrobėjo, šiam bandant nuvaryti jų automobilį.
Užpuolimo akimirka
Užpuolimo akimirka / Nuotr. iš „YouTube“

Šis incidentas įvyko Jungtinėse Valstijose, Kanzaso mieste. Įvykis buvo nufilmuotas stebėjimo kameromis ir vėliau pakliuvo į internetą.

24 metų moteris ir jos 22 metų vyras su trimis vaikais ir keliais giminaičiais sustojo vienoje Kanzaso degalinėje įsipilti degalų. Vėliau jie savo automobilį „Pontiac Grand Am“ pastatė netoli degalinės. Kaip rašo „The Daily Mail“, neatsargūs tėvai išlipo iš automobilio ir paliko raktelį, o šešių mėnesių dukra liko sėdėti vaiko kėdutėje ant užpakalinės sėdynės.

Vos tėvai išlipo iš automobilio, prie jo pribėgo vyras, sėdo prie vairo ir bandė važiuoti. Tėvai negalvodami puolė paskui. Iš pradžių moteris išmušė stiklą ir bandė patekti į vidų, bet nesugebėjo išsilaikyti ant važiuojančio automobilio. Tačiau vyras sugebėjo pro išdaužtą važiuojančio automobilio langą pakliūti į vidų. Jis ėmė mušti užpuoliką, šaukdamas, kad mašinoje yra jų vaikas.

Užpuolikas sutriko ir paleido vairą, mašina trenkėsi į kelyje atsiradusią kliūtį ir sustojo. Nusikaltėlis iššoko iš automobilio ir nubėgo. Šiuo metu jo ieško policija.

Vaikas šio incidento metu buvo apibertas stiklo šukėmis, tačiau nesusižeidė. Tėvai atsipirko keliomis mėlynėmis ir įbrėžimais.

Šį įvykį tirianti pareigūnė teigia, kad išdaužti automobilio stiklą rankomis yra gana sunku, tad ji stebisi, kaip tėvams pavyko tai padaryti. Ji pridūrė, kad paprastai žmonėms nerekomenduoja patiems persekioti nusikaltėlių, tačiau šiuo atveju tėvus vadina herojais.

Šio incidento vaizdo medžiaga (žiūrėti daugmaž nuo 7.30 min.):

VIDEO: Attempted carjacking with baby

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius