Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jeigu tatuiruotė ant odos atrodo banaliai...

Toks drastiškai skambantis kūno puošybos būdas gyvuoja labai seniai – ragenos tatuiravimas populiarus medicinoje, norint paslėpti tam tikrus kosmetinius trūkumus. Tačiau jau prieš kelis tūkstančius metų atsiradęs akies obuolio spalvinimas pastaruoju metu nušvito naujai.
Akies tatuiravimo procedūra
Akies tatuiravimo procedūra / Youtube.com kadras
Temos: 1 Tatuiruotė

2007-aisiais pasaulis išgirdo apie kanadietį, aplinkinių vadinamą Poliu „Nesustabdomuoju“, kuris visą matomą akies obuolio dalį padengė vienspalviu rašalu.

Netrukus pasirodė informacija apie du kalinius, kurie atliko panašią procedūrą – vienas akims pasirinko mėlyną, o kitas – raudoną spalvas. Jų teigimu, akies obuolio tatuiravimas regėjimui įtakos neturėjo ir žvelgdami jie matė tas pačias spalvas, kaip ir iki tatuiruočių.

Beje, visi iki šiol tokį kūno keitimo būdą išbandę ekstremalai sako, jog procedūros metu patiriamas skausmas yra nežmoniškas. Nenuostabu – minkštam audiniui nepritaikytą tatuiravimo mašinėlę tenka pakeisti specialiais dažais pripildytu švirkštu, kuriuo duriama tiesiai į akį...

Gražu tai ar ne, paliekame spręsti skaitytojams.

Tiesa – silpnų nervų žmonėms vaizdo įrašo žiūrėti nerekomenduojame. Ypač tiems, kurie bijo adatų.

VIDEO: Black Eyeball Tattoo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius