Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jungtinėse Valstijose du parašiutininkai žuvo susidūrę ore

Du parašiutininkai žuvo antradienį per šuolį pietų Arizonoje, kai jiems susidūrus ore parašiutų kupolai susiskleidė, pranešė pareigūnai.
Parašiutas
Parašiutas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Incidento liudininkai sakė tyrėjams, kad parašiutininkai susidūrė apie 16 val. 50 min. vietos (trečiadienį 2 val. 50 min. Lietuvos) laiku, 60-90 metrų aukštyje, kai jų parašiutai buvo išsiskleidę, sakė Elojaus miestelio policijos atstovas seržantas Brianas Jerome'as. Jų parašiutai susiskleidė, o žmonės nukrito ant žemės.

Pasak policijos, vienas parašiutininkas žuvo įvykio vietoje, o kito mirtis buvo konstatuota Kasa Grandės regioninėje ligoninėje.

Tą pačią dieną susižalojo dar vienas parašiutininkas, tačiau policija nurodė, kad tas incidentas „nebuvo susijęs ir nebuvo sukeltas“ minėto susidūrimo. Manoma, kad to asmens būklė nėra sunki, sakė B.Jerome'as.

Susidūrimas įvyko parašiutininkų mokymo centre „Skydive Arizona“, veikiančiame prie Elojaus municipalinio oro uosto, už maždaug 100 kilometrų į pietus nuo Finikso.

Šio centro tinklalapyje nurodoma, kad jis turi didžiausią pasaulyje šuolių su parašiutais aerodromą, kuriuo gali naudotis visų atskyrių parašiutininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius