Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kam vairuotojams reikalingos guminės lėlės?

Naujojoje Zelandijoje pastaruoju metu netikėtai išaugo sekso lėlių pardavimo mastai. Iš pradžių pardavėjai manė, kad vyrams tapo vis sunkiau rasti sau porą, tačiau vėliau paaiškėjo, kad priežastis visai kita.
Vairuojų išradingumas stebina
Vairuojų išradingumas stebina / Photos.com

Daugelyje šios valstybės kelių egzistuoja specialios eismo juostos automobiliams, kuriais važiuoja ne tik vairuotojas, bet ir keleivių. Paprastai eismas šiomis juostomis juda gerokai greičiau. Tad vieniši vairuotojai sumąstė, kaip apgauti vaizdo kameromis ginkluotus tvarkos sergėtojus. Jie perka gumines lėles ir sodina jas į keleivių vietas.

Kai kurie Naujosios Zelandijos studentai taip pat sugalvojo, kaip iš šitos situacijos išpešti naudos – jie už simbolinį mokestį siūlosi tapti automobilių keleiviais. Taip jie iš karto nušauna tris zuikius: sutaupo pinigus, kuriuos išleistų visuomeniniams transportui, į reikiamą vietą nukanka greitai ir patogiai, o be to dar ir šiek tiek užsidirba.

Taigi patys išradingiausi vairuotojai nusprendė nebevežioti studentų – sumokėję vieną kartą už guminę lėlę, jie galės išskirtinėmis juostomis greičiau važinėtis daugelį metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius