Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kanados radijo darbuotojai iškrėtė pokštą JT vadovui

Jungtinių Tautų generalinis sekretorius tapo naujausia dviejų Kanados radijo laidų vedėjų auka, kai atsiliepė į jų skambutį patikėjęs, kad kalba su šalies premjeru.
Jungtinių Tautų (JT) generalinis sekretorius Ban Ki-moonas
Jungtinių Tautų (JT) generalinis sekretorius Ban Ki-moonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Radijuje dirbančių Marc-Antoine'o Audette'o ir Sebastieno Trudelio pokštų aukomis anksčiau jau tapo „Microsoft“ įkūrėjas Billas Gatesas, muzikantai Mickas Jaggeris ir Britney Spears, JAV politikė Sarah Palin.

Tačiau šią savaitę atėjo JT vadovo Ban Ki-Moono eilė. Teigiama, kad jis dalyvavo viename iš 120 susitikimų, surengtų per JT Generalinę Asamblėją, kai jam paskambino Kanados premjeru Stephenu Harperiu apsimetę M.A.Audette'as ir S.Trudelis, rašo telegraph.co.uk.

Abu jie kalbėjo prancūziškai, o pokalbį pradėjo atsiprašinėjimais, kad į Niujorką vietoj savęs pasiuntė savo „liokajų“ užsienio reikalų ministrą Johną Bairdą.

„S.Harperis teigė buvęs per daug užsiėmęs savo nepriekaištingumu garsėjančios šukuosenos formavimu, kad dalyvautų JT Generalinėje Asamblėjoje. Tuomet Ban Ki-Moonui kilo įtarimas ir jis paklausė: „Atsiprašau, ar šiuo metu kalbu su premjeru S.Harperiu?“

Tačiau radijo laidų vedėjai tęsė toliau ir paprašė JT vadovo pakalbėti su Nacionalinės ledo ritulio lygos komisaru Gary Bettmanu, kad į lygą grįžtų Kvebeko komanda. Kvebeko „Nordiques“ buvo parduota Denveriui ir 1995 metais tapo Kolorado „Avalanche“.

„Jis greitai suprato, kad tai pokštas. Jis tai priėmė taip, kaip tai ir buvo sumanyta – kaip juoką“, – teigė Ban Ki-Moono atstovas Eri Kaneko. „Galbūt tai nebuvo pats geriausias būdas jo laikui panaudoti. Ateityje, kai tik sulauksime skambučių iš Kanados, ypač atidžiai klausysimės ir ieškosime prasto prancūziško akcento įrodymų“, – pridūrė jis.

M.A.Audette'as teigė buvęs nustebęs, kaip greitai pavyko susisiekti su Ban Ki-Moonu. Prieš tai užteko telefonu pabendrauti vos su keliais asmenimis. „Manėme, kad prireiks kelių dienų, kad telefonu atsilieptų generalinis sekretorius. Jis reagavo ramiai, net nusijuokė. Jis buvo labai malonus“, – įspūdžiais dalijosi radijo laidų vedėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius