Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kanuose parduodama 265 mln. dolerių vertės vila

Pietų Prancūzijos kurorte Kanuose parduodama bene viena brangiausių pasaulio vilų, kurią savininkas įvertino 264,5 mln. dolerių (624,25 mln. litų).
Adnanas Khashoggis šią vilą parduoda už 264,5 mln. dolerių
Adnanas Khashoggis šią vilą parduoda už 264,5 mln. dolerių / realestalker.blogspot.com nuotr.

Kaip praneša realestalker.blogspot.com, florentietiško stiliaus vilos plotas – 10 tūkst. kvadratinių metrų. Pagrindiniame pastate yra priėmimų salė, 16 miegamųjų, kelios svetainės, biblioteka, žiemos sodas, ir vyno rūsys

Vilą supančioje 11 hektarų teritorijoje išsidėstę dar keli pastatai svečiams ir tarnams, garažas šešiems automobiliams, terasinis parkas, baseinas ir dirbtinis krioklys.

realestalker.blogspot.com nuotr./Adnano Khashoggio vila
Adnano Khashoggio vila

Portalo duomenimis, prabangios vilos savininkas yra turkų kilmės Saudo Arabijos milijardierius Adnanas Khashoggis, turtus susikrovęs iš prekybos ginklais. Jo pavardė skambėjo daugybėje garsių istorijų. Pavyzdžiui, Irano-kontrų, arba Irangeito, skandale.

Pasak lenta.ru, rugsėjo viduryje „The Wall Street Journal“ paskelbė, kad Rusijos milijardierius Romanas Abramovičius nusipirko vieną iš brangiausių kada nors pardavinėtų pasaulyje nekilnojamojo turto objektų. Už vilą Sen Bartelmi saloje Karibų jūroje R.Abramovičius sumokėjo apie 90 mln. dolerių (212 mln. litų). R.Abramovičiaus vila – tai kurortinis kompleksas su teniso kortais, plaukimo baseinais, šokių aikštelėmis, restoranais ir svečių nameliais.


Žiūrėti Adnano Khashoggio vila Kanuose didesniame žemėlapyje

Žiūrėti Adnano Khashoggio vila Kanuose didesniame žemėlapyje

Liepos pabaigoje žurnalas „Forbes“ išspausdino pačių brangiausių gyvenamųjų kompleksų, parduodamų JAV, sąrašą. Pirmąją vietą sąraše užėmė Beverli Hilse stovinti 125 mln. dolerių (295 mln. litų) vertės vila „Lelijos žiedas“ (Fleur de Lys). Teksaso milijardierius Davidas Sapersteinas 4,1 tūkst. kvadratinių metrų namą pasistatė praėjusio amžiaus pabaigoje. Žiniasklaida pranešė, kad šios vilos įsigijimu susidomėjo dainininkė Mariah Carey.

Kovą „Associated Press“ pranešė, kad televizijos prodiuserio Aarono Spellingo našlė už 150 mln. dolerių (354 mln. litų) parduoda pačią didžiausią vilą Los Andželo apylinkėse. Tuo metu tai buvo pats brangiausias parduodamas nekilnojamojo turto objektas JAV. Be daugybės miegamųjų, svetainių ir vonios kambarių, viloje yra kino salė, boulingas, vyno rūsys su vyno degustavimo kambariu, sporto salė, biblioteka, kiniška arbatinė, kambarys sidabro dirbinių saugojimui, o taip pat patalpa dovanų pakavimui. Namo palėpėje įrengtas grožio salonas. Greta namo plyti sodas ir yra baseinas, teniso kortai, rožynas, fontanai, dirbtinis krioklys, garažas šešiolikai automobilių ir stovėjimo aikštelė šimtui mašinų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius