-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kas iš tikrųjų gina D.Kedžio ir L.Stankūnaitės dukters interesus?

Kėdainių teismo sprendimas grąžinti mažametę Drąsiaus Kedžio dukrą motinai skubos tvarka vėl sukiršino šalies teisėsaugą ir ja nepasitikinčius Lietuvos gyventojus.
Įvykiai prie Kedžių ir Venckų namų
Įvykiai prie Kedžių ir Venckų namų / 15min skaitytojo nuotr.

Beveik savaitę Garliavoje prie Venckų ir Kedžių namų budintys savanoriai tik dar labiau pakurstė kalbas apie šaliai gresiančią „violetinę“ revoliuciją ar dar blogiau – linčo teismus, kuriuos žmonės ims vykdyti patys.

Mergaitės motinai neleidę išvežti savanoriai privertė sunerimti ir aukščiausius valdžios pareigūnus, jie prabilo apie kiekvieno gyventojo prievolę prieš šalies įstatymą – vykdyti teismo sprendimus nepriklausomai nuo to, ar jie patinka. Kas vis dėlto šioje istorijoje svarbiausia? Nevykdomas teismo sprendimas ir šalyje beprasidedanti anarchija ar vaiko interesai, apie kuriuos kalba visi, bet taip ir lieka neaišku, kas iš tiesų juos gina. Būtent apie tai pirmadienį diskutuos TV3 pokalbių laidos „Be grimo“ svečiai.

„Laidoje dalyvaus teisininkai, teigiantys, kad demokratinėje valstybėje teismo sprendimus gali pakeisti tik kiti teismai, jiems oponuojantys visuomenės atstovai, manantys, kad ši byla turėtų būti sprendžiama kitaip. Išgirsime naujausias žinias iš Kedžių stovyklos, o žiūrovai laidos metu galės išreikšti savo nuomonę“, – laidą pristato jos vedėja Nomeda Marčėnaitė.

Daugiausia diskusijų ir šalies gyventojų pasipiktinimo kelianti byla ir jos tęsinys – tiesioginėje pokalbių laidoje „Be grimo“ pirmadienį 19.40 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius