Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauną užtvindė baikeriai – mieste ir rajone vyksta kasmetinė motociklininkų šventė

Šeštadienį, gegužės 30 dieną, Kauną užtvindė šimtai įvairiausių motociklų. Čia vyko „Baikerių naktys 2015“ dieninė renginio programa, kuri sulaukė ne tik daug pačių dalyvių – baikerių, bet ir žiūrovų dėmesio.
Baikerių šventė Kaune
Baikerių šventė Kaune / Vildos Lukaitytės nuotr.

Kasmet vykstanti šventė šiemet vėl vyko prekybos miestelio „Urmas“ aikštelėje. Čia susirinkusius žiūrovus linksmino baikerių pasirodymai motociklų figūrinio važiavimo rungtyse. Jose užsiregistravo 24 baikeriai. 

Dalyvių buvo nedaug, nepaisant to, kad pirmosios slalomo vietos prizininkui atiteko 500 eurų vertės apdovanojimas, antrosios – 300 eurų, o trečiosios – 200 eurų. 

Pirmąją vietą iškovojo Jeroslav Judicki, įveikęs antrąją ir trečiąją užėmusius Justiną Bareikį ir Rimą Čirivenską.

Varžybos nepraėjo be incidentų: vienas jų dalyvis Tomas Laučius startuodamas pirmoje slalomo rungtyje nesuvaldė savo motociklo ir rėžėsi į žiūrovus. Šie nenukentėjo, tačiau varžybų dalyvis buvo diskvalifikuotas.

Po slalomo pasirodė vadinamieji „stunteriai“. Ant motociklų skriejantys sportininkai išdarinėjo įspūdingiausius triukus. 

Dieninė programa prie prekybos miestelio „Urmas“ vyko tris valandas, po jos baikerių kolona pajudėjo į Jadagonis, kur vyko naktinė „Baikerių naktys 2015“ renginio programa. Joje – koncertai, įvairios rungtys ir kitos pramogos.

Tačiau nemaža dalis baikerių neslepia, jog svarbiausia jiems ne pati programa, o galimybė susitikti su draugais ir bendraminčiais. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius