Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kauno širdyje atidarytas naujas traukos centras – paplūdimio tinklinio aikštynas

Sušilę orai kauniečius veja į Nemuno salą. Jau keletą savaičių čia jie gali ne tik pasivaikščioti ar leisti laiką „Žalgirio“ arenos restorano terasoje, bet ir naudojasi nemokamomis paplūdimio tinklinio aikštelėmis.
Paplūdimio tinklinio aikštelės prie „Žalgirio“ arenos
Paplūdimio tinklinio aikštelės prie „Žalgirio“ arenos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Liepos pabaigoje Lietuvoje dangų aptraukę debesys ir lietaus lašai atbaidė aktyvaus poilsio mėgėjus. Užtat šią savaitę gerokai atšilus, šalia „Žalgirio“ arenos įsikūręs paplūdimio tinklinio aikštynas vakarais neatsigina sportą ir laisvalaikį derinančių kauniečių.

15min.lt fotografui apsilankius Nemuno saloje buvo užimtos visos keturios tinklinio aikštelės, o dar kelios jaunuolių kompanijos savo eilės laukė pavėsyje besislėpdamos nuo atokaitos.

Kiekvieną aikštelę puošia naujutėlaičiai tinklai, kurie nėra nuimami, todėl sporto entuziastai gali savo jėgas išbandyti bet kuriuo paros metu.

Kaune jau įvyko ir pirmasis Lietuvos moterų paplūdimio tinklinio čempionato etapas, kuris tapo naujųjų aikštelių oficialiuoju krikštu.

„Labai džiaugiamės, kad šalia „Žalgirio“ arenos aktyvi tampa dar viena erdvė. Atidarytos tinklinio aikštelės dar labiau pagyvina mūsų aplinką, o miestiečiai turi puikią galimybę aktyviai leisti laiką“, – tuomet sakė „Žalgirio“ arenos vykdomoji direktorė Asta Ivanauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius