-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keisčiausi pasaulio viešbučiai

Ar kada nors svajojote miegoti aukštyn kojomis, po vandeniu arba karste? Tai ne kliedesiai. Pasirodo, pasaulyje egzistuoja viešbučių, siūlančių klientams permiegoti neįtikėčiausiuose kambariuose.
Vienas iš keistųjų viešbučių
Vienas iš keistųjų viešbučių

Veidrodžių kambarys Berlyno viešbutyje „Propeller Island City Lodge“. Šis viešbutis taip pat siūlo išsimiegoti.. karste.

Ekshibicionistai turėtų išbandyti kambarį „Two lions“ viešbutyje „Propeller Island City Lodge“ Berlyne. Čia siūloma miegoti liūtų narvuose. Norintiems dar ekstremalesnių pojūčių galima išbandyti miegojimą žemyn galva.

Naujojoje Zelandijoje galima pernakvoti „The Hobbit Motel“, įsikūrusiame Woodlyn Parke, kuriame svečiai apnakvindinami urve po žeme.

Amerikiečių menininkai sukūrė motelio pobūdžio nakvynę ir pusryčius siūlantį viešbutį „The Dog Bark Park Inn“ Idahe.

Lincas, Europos kultūros sostinė ,siūlo pernakvoti viešbutyje vamzdyje „Das Park Hotel“.

Australai sugalvojo svečius apgyvendinti kalėjime – viešbutyje „The Old Jail“. Ištroškę išbandyti visus kalėjimus-viešbučius turėtų apsilankyti ir Slovėnijos sostinėje Liublianoje, mat ten taip pat įsikūręs kalėjimo aplinkos viešbutis jaunimui „Hostel Celica“.

Čilėje siūloma nakvoti vandens apsuptame viešbutyje „Magic Mountain Hotel“.

Olandijoje ieškantys pramogų gali miegoti... statybinio krano viešbutyje „Crane Hotel“. Tačiau nors iš išorės jis atrodo kaip tikras kranas, viduje yra labai modernus ir patogus, o pro langus besimatantys jūros vaizdai pakeri kiekvieną apsilankiusįjį.

Toje pačioje Olandijoje galima miegoti ne tik viešbutyje su vaizdu į jūrą, bet ir ant vandens. Tai siūlo „Capsule Hotel“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius