Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Keistenybės iš žvaigždžių lūpų

Visiems pasitaiko pasakyti ką nors, kas sukels aplinkinių šypsenas ar nuostabą. Ne išimtis ir pramogų pasaulio garsenybės, sugebančios leptelėti tai, kas prajuokina ne vieną, rašo britų „Showbiz“.
Dainininkė Mariah Carey.
Dainininkė Mariah Carey. / „Scanpix“ nuotr.

Pavyzdžiui žvaigždutė Sarah Harding gali nustebinti savo vertybių supratimu: „Aš turiu savo vertybes. Pažiūriu į 1700 svarų vertės Fendi krepšį ir manau „man jis labai patinka“, atidarau jį, pažiūriu į kainą ir pagalvoju – „eikit velniop, už tai galiu nusipirkti net penkias poras Gucci batų“.

Victoria Beckham taip pat neatsilieka: „Žinot, ėjimas į tualetą neturėtų sukelti tokio bereikalingo triukšmo“.

Nustebinti gali net ir Bradas Pittas, o tiksliau jo mažoji duktė Shiloh. „Ji nori būti vadinama tik Johnu ar Peteriu. Taigi, mes turime ją vadinti Johnu“, – pasakoja apie mažylę jos tėvelis.

Atrodo ne mažiau savo mamytę stebina ir Reese Witherspoon duktė. „Ji sako, mama, aš iki šiol dar nebuvau sutikusi garsenybės. Ei, o kaip gi aš“, – savo dukters nepastabumu stebisi aktorė.

Gražuolis aktorius Hugh Jackmanas atrodo taip pat turi problemų dėl vaikų. O tiksliau dėl vaikų auklių. „Eidamas miegoti nieko nevilkėdavau, kol gimė mano duktė ir turėjome pasamdyti naktinę auklę, kad ja rūpintųsi, nes aš dirbau. Aš išeinu visiškai nuogas, o ji tuo metu skaitė knygą. Dabar pamėgau miegoti su apatiniais“, – pasakoja savo istoriją aktorius.

Tuo tarpu Mariah Carey džiaugiasi, kad pagaliau turės kam rodyti savo apatinius. „Visuomet įsigiju kalėdinius apatinius, ir vilkiu jais, nors niekas nemato. Tačiau šiemet jie bus įvertinti“, – džiaugiasi šiemet ištekėjusi dainininkė.

Kai kurios pramogų pasaulio atstovės itin aršiai pasisako apie savo vis popoliarėjančias konkurentes. Pavyzdžiui, dėl pašėlusio gyvenimo apleidusi karjerą dainininkė Lilly Allen, atrodo, negali pakęsti naujosios konkurentės amerikietės Katy Perry: „Atrodo, ji galvoja, „aha, esu storesnė Amy Winehouse ir lieknesnė Lilly Allen versija“. Bet tu nesi anglė ir nerašai pati savo dainų, taigi užsičiaupk“.

Kitos dainininkės stoja viena už kitą visais atžvilgiais. „Mes esame lyg klanas. O tai gali būti per sunku vienam vyrui“, – apie savo grupės „Pussycat Dolls“ nares pasakoja Kimberly Wyatt.

Amy Winehouse, atrodo, nusprendė grįžti į gyvenimą: „Manau, laikas man grįžti prie dieninio darbo“.

Tuo tarpu „Take That“ narys Jasonas Orange net neabejoja: „Manau, kad šlovė yra mėšlas“.

O aktorė Jamie Lee Curtis neslepia, kad pasirašinėdama autografus nemąsto, ką daro: „Manau, kad parašiau kažką panašaus į „tegu jūsų dienos būna pripildytos vaivorykščių ir saulės spindulių“. Prisiekiu, tikrai parašiau kažką tokio kvailo“, – teigia ji.

Kai kuriems jų pramogų pasaulio kolegos atrodo kaip šventieji. „Pamačiau Jimą Carrey ir jis visas švytėjo. Aš jam pasakiau, kad atrodo, jog pats Dievas nukreipęs į jį žibintą“, – apie savo susitikimą su aktoriumi kalbėjo Jenny McCarthy.

O kai kurios žvaigždės draugiškai perspėja savo kolegas apie pernelyg didelį susidomėjimą jomis. „Aš jai pasakiau laikytis nuo manęs kuo atokiau, antraip viskas baigsis nėštumu“, – apie savo požiūrį į dainininkę Duffy pasakojo rokeris Kidas Rockas.

Kai kuriuos, tokius kaip britų princas Harry, atrodo, išties neramina aplinkinių kalbos. „Aš nesu raudonplaukis, mano plaukai kaštoniniai“, – tikina princas.

Taigi, net jei jums išsprūsta kokia nors kvailystė, nesijaudinkit, tam neatsparios net žvaigždės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius