Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keliolikos kilogramų atsikračiusi ir trenere tapusi Inga Žuolytė: „Paskatinimų man nebereikia, tai mano gyvenimo būdas“

Nusprendusi mesti svorį, Inga Žuolytė lankė aerobikos treniruotes, o grįžusi namo palepindavo save saldumynais. Inga pyko ant savęs – svoris nekrinta nepaisant didelių pastangų. Supratusiai, kad pagrindinis receptas norint mesti svorį, yra mityba, vilnietei svoris tirpte tirpo. Mitybą suderinusi su sportu, I.Žuolytė tapo asmenine fitneso trenere bei fitneso bikini varžybų prizininke.
Inga Žuolytė (pirma iš dešinės)
Inga Žuolytė (pirma iš dešinės) / Asmeninio archyvo nuotr.

„Anksčiau neturėjau jokio supratimo apie mitybą. Pykdavau ant savęs, kad taip stengiuosi, o rezultatai negerėja, – laidoje „Sportuok su Vlada.LT“ pasakojo I.Žuolytė. – „Į protą“ mane atvedė pirmieji treneriai.“ Inga sužinojo apie mitybos subalansavimo subtilybes ir netrukus treneriai pasiūlė jai ruoštis fitneso varžyboms.

„Tuomet supratau, kad vien sporto neužtenka, mityba – svarbiausia dalykas norint mesti svorį“, – patirtimi dalijosi 22-ejų metų sportininkė.

Mergina iš Vilniaus profesionaliai sportuoja 3,5 metų ir kuris laikas yra asmeninė fitneso trenerė. I.Žuolytė nuolat dalyvauja fitneso bikini varžybose, kur neretai tampa prizininke.

VIDEO: Mitybą su sportu suderinusi mergina tapo fitneso trenere

„Kad įsivažiuočiau, reikėjo gero spyrio į užpakalį. Labai norėjau užlipti ant scenos, pažiūrėti, kiek aš galiu, – pasakojo sportininkė. – Dabar man nebereikia paskatinimų. Toks gyvenimo būdas man yra tapęs įpročiu. Taip, kaip aš einu į darbą, į paskaitas, atlieku būtiniausius kasdienius darbus, lygiai taip pat aš einu į treniruoklių salę.“

I.Žuolytė tvirtina, kad toks gyvenimo būdas, kokį ji dabar gyvena, priverčia ją būti atsakingesne. Sportas Ingą išmokė planuoti savo laiką, atsirinkti tai, kas gyvenime svarbu ir kas ne. „Ir, žinoma, kai sportuoji yra kur kas geresnė savijauta, esi kur kas laimingesnis dėl gerėjančių rezultatų“, – pridūrė asmeninė fitneso trenerė.

Tiems, kurie nori pradėsi sportuoti ir mesti svorį „nuo pirmadienio“, I.Žuolytė pataria pradėti nuo šiandien. „Reikia suimti save į rankas, tikėti savo jėgomis. Pavyko man, pavyko daugeliui. Dabar iš tiesų yra tiek daug motyvuojančių pavyzdžių. Tai yra tavo kūnas, tu jį valdai ir tikrai yra įmanoma pasiekti tai, ko tu nori!”

VIDEO: „Sportuok su Vlada.lt“: smegenų mankšta ir vaikščiojimo su šunimi džiaugsmas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius