Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kijeve surengta miegančiųjų gražuolių paroda

Meno instaliacijoje dalyvavo penkios šiuolaikinės, gyvos miegančiosios gražuolės, kurios turėjo ištekėti už vyro, kurio bučinys priverstų jas pabusti ir pramerkti akis.
Mieganti mergina
Mieganti mergina / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Paroda Kyjivas

Menininko Taraso Polataikos sumanymu, meno instaliacijoje Nacionaliniame Ukrainos dailės muziejuje moterys turėjo apsimesti miegančios tris dienas. Kol jos miega, vyrai gali jas apžiūrėti ir pabučiuoti, bandydami jas pažadinti, rašo web.orange.co.uk.

Jeigu miegančioji gražuolė pramerkia akis, pagal sutartį jie abu, tiek vyras, tiek moteris, privalo susituokti. “Visi lankytojai turi pasirašyti sutartį, kad, jei pabučiuota miegančioji gražuolė pramerks akis, ji turės ištekėti už to vyro”, – taisykles aiškino meno instaliacijos sumanytojas T. Polataiko.

Reikalavimai dalyviams yra tokie patys: jie privalo būti sulaukę pilnametystės, vieniši ir turėti troškimą vesti. Vyrams buvo leidžiama pabučiuoti moteris tik vieną kartą ir tik į lūpas.

T. Polataiko prisipažino tikėjęsis, kad paroda sulauks gausybės vyrų lankytojų: “Aš tikiuosi, jie ateis ir neleis nuobodžiauti gražuolėms. Tačiau tikrai negaliu pasakyti, ar jų santuoka būtų labai rimtas dalykas”.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius