Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kinų skaičių magija pranašauja gerą ateitį naujajam JAV prezidentui

Vienas Indonezijos numerologas išpranašavo sėkmę 44-ajam JAV prezidentui Barackui Obamai, nors skaičius 44 kinų kultūroje laikomas nelaimingus ir yra siejamas su mirtimi, sakoma ketvirtadienį išspausdintame laikraščio straipsnyje.
Barackas Obama ant pakylos
Barackas Obama ant pakylos / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kinų mandarinų kalboje „keturi“ ir „mirtis“ nusakomi tuo pačiu žodžiu, tačiau skaičių magijos žinovas Udinas, kuris taip pat jau 20 metų yra laikomas fengšui meistru, sakė, kad 44 yra prezidentui palankus skaičius, rašo dienraštis „The Jakarta Globe“.

„Kalbant apie 44-ojo Amerikos prezidento padėtį, šis skaičius pagal kinų numerologiją iš tiesų yra geras, nes sudėjus keturis su keturiais gaunama aštuoni, o tai yra laimingas skaičius“, – dienraštis citavo būrėją.

Kinijoje skaičius 4 laikomas tokiu pat nelaimingu, kaip 13 Vakarų pasaulyje. Daugelyje Kinijos pastatų nėra aukštų ir patalpų, pažymėtų 4-uoju numeriu.

Tačiau Udinas prezidentui B.Obamai pranašauja didelę sėkmę.

„Įžvalga man sako, jog 2009-ieji yra laimingi metai B.Obamai, nes jam sukako 47-eri, o pagal numerologiją šis laikas palankus nuveikti kažką didinga, kol jam sukaks 49-eri. Akivaizdu, jog tai geras ženklas jo vadovaujamai šaliai“, – aiškino būrėjas.

2009-ieji pagal Kinijos kalendorių yra Jaučio metai, o naujasis Jungtinių Valstijų vadovas gimė 1961-aisiais, kurie taip pat buvo Jaučio metai.

Kinai mano, kad gimusieji Jaučio metais nevengia sunkaus darbo ir yra užsispyrę.

„Tai reiškia, kad Obama turi labai stengti išgelbėti savo šalį ir kai kada nekreipti dėmesio į kritikų nuomonę apie jo politiką“, – sakė Udinas.

Kalbėdamas apie Indoneziją, kurioje B.Obama praleido ketverius vaikystės metus, būrėjas netryško džiaugsmu.

„Indonezija neturėtų per daug tikėtis iš Obamos, nes sėkmė yra toli nuo mūsų“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius