-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje kvies parodos „Individuali statyba 2014“, „Inter Deco 2014“ ir mugė „Mano sodas 2014“

Statybų verslo paroda skelbs statybų sezono atidarymą. Simbolišką statybų sezono pradžią šiemet skelbs statybų verslo paroda „Individuali statyba 2014“, kuri vyks balandžio 10-13 dienomis „Švyturio arenoje“, Klaipėdoje.
Statybos
Statybos / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.
Temos: 2 Mugė Statybos

Paroda „Individuali statyba“ vyks jau 22-ajį  kartą. Vieninteliai parodų ir mugių organizatoriai Vakarų Lietuvoje „Expo Vakarai“ užaugino ilgiausiai Lietuvoje rengiamą parodą ir patikimu bendradarbiavimu įgijo lojalių klientų – dalyvių. Kuo toliau, tuo labiau įmonės įvertina parodos teikiamą naudą, kaip puikią progą vienoje vietoje parodyti ir supažindinti su statybų verslo naujienomis ir aktualijomis. Šis renginys tarsi barometras, parodantis šio statybų sektoriaus būklę ir naujas interesų kryptis. Parodoje vyrausiančios temos: atsakinga energetika, būsto renovacija ir statybų naujovės.  Parodos tematikos: alternatyvi energetika; statybinės medžiagos ir įrenginiai; langai, durys, vartai; šildymas, vėdinimas, santechnika; rąstiniai bei kitokių konstrukcijų pastatai; statybinė technika.

Parodų organizatorių Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad per keturias renginio dienas lankytojai turės galimybę susipažinti su statybų verslo sektoriaus naujovėmis – paslaugomis, statybinėmis medžiagomis, technologijomis bei įrengimais. Išskirtines ir ilgas gyvavimo tradicijas turintis renginys, kasmet tampantis įvykiu visos Vakarų Lietuvos statybų versle, šiemet vyks drauge su paroda „Inter Deco 2014“. Tai interjerо detalių ir idėjų paroda. Praėjusių metų patirtis rodo, jog šios parodos pagrindinis lankytojų segmentas – interjero specialistai ir asmenys kuriantys savo gyvenamąją erdvę.

Sodo idėjų mugė kvies puošti namų aplinką. Individualūs namai neįsivaizduojami be pavasarį žydinčio, o rudenį vaisius duodančio sodo. Tvarkingos ir žaliuojančios vejos, bei namų aplinką puošiančiu gėlių darželiu. Tai patvirtina parodų ir mugių organizatoriai ,,Expo Vakarai“, penktą kartą organizuodami sodo idėjų mugę ,,Mano sodas‘ 2014“. Mugės lankytojai galės ne tik įsigyti prekių, bet ir pasisemti idėjų, gauti reikiamos informacijos ir įkvėpimo. Mugėje „Mano sodas‘2014“ įmonės pristatys savo produkciją ir paslaugas skirtas namų aplinkai tvarkyti ir puošti. Renginys skirtas ne tik specialistui – sodininkui, bet ir floristui, sveikos ir žalios aplinkos entuziastui – kiekvienam besidominčiam  sodo, daržo ir aplinkos tvarkymo naujovėmis bei tendencijomis. Mugė vyks kartu su didžiausia Vakarų Lietuvoje statybų verslo paroda ,,Individuali statyba‘ 2014“ bei interjero detalių ir idėjų paroda „Inter Deco 2014“.

Renginiai suteiks galimybę pasikonsultuoti su specialistais, išgirsti naudingos informacijos bei naudingai praleisti laiką.

Parodos darbo laikas:

Balandžio 10 d. nuo 11 val. iki 19 val.
Balandžio 11-12 d. nuo 10 val. iki 19 val.
Balandžio 13d. nuo 10val. iki 17 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius