Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klubas „Soul Box“ keičia pavadinimą

Vos prieš kelias savaites sostinės senamiestyje duris atvėręs „Soul Box“ pristato naują savo vardą. Rugsėjo 23-ąją klubas virs „Love Club“, o už tokius vienos nakties pokyčius atsakinga nepailstanti „Love In Slow Motion“ diskotekininkų – Martin Virgin, St.Stereo ir Synthsoulsizer – trijulė, jau kelerius metus skleidžianti ypatingai jausmingas šokių muzikos bangas populiariausiuose šalies klubuose, radijo eteryje ir virtualioje erdvėje.
Publika
Publika / P. Makausko nuotr.

Kiekvieno „Love Club“ apsireiškimo metu „Soul Box“ pristatys netikėtą nakties makiažą. Kaskart keisis ne tik iškaba virš durų, bet ir viso klubo interjeras – vyraus raudona spalva, netrūks blizgančių aksesuarų, netikėtų detalių ir jaudinančių kvapų. Vis dėlto didžėjai ir renginių organizatoriai neslepia tikintys, kad pačiomis ryškiausiomis dekoracijomis turėtų tapti meile spinduliuojantys ir muzikai neabejingi jo lankytojai. Pirmasis jausmų išbandymas jiems – jau šį penktadienį, kai muzikinius linkėjimus siųs prie pulto susitikę visi trys laikini klubo šeimininkai.  

„Šio kolektyvo skoniu pasitikiu šimtu procentu, todėl jiems savivaliauti leisiu ramia sąžine. Net neabejoju, kad šis virsmas pripildys sienas teigiama energija, o šokių aikštelėje judės tikras geismų tramvajus. Juk niekada mums meilės nebus per daug!“ – perduodamas klubo raktus lėtos meilės ambasadoriams entuziazmo neslėpė jo šeimininkas Tomas Boo.  

Seną vaikinų svajonę, atidaryti nuosavą klubą, įgyvendinti pasiūlęs klubinio šalies gyvenimo veteranas neabejoja, kad į šį išskirtinį projektą jie įdės visą savo širdį ir ilgametę patirtį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius