-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

KTU studentų dovana miestui – festivalis „F17 Open Air“

Paskutinį vasaros savaitgalį, rugpjūčio 30 dieną, jau septynioliktą kartą vyksiantis festivalis „F17 Open Air“ šiais metais persikels į netradicinę erdvę – Nemuno ir Neries santaką, kur susirinkusius linksmins tokios grupės kaip „Goldfish“, „G&G Sindikatas“ ir daugelis kitų.
Koncerto akimirka
„G&G Sindikatas“Koncerto akimirka / Gedimino Bartuškos nuotr.
Temos: 1 Dovana

Kas ketveri metai Kauno technologijos studentų atstovybės (KTU SA) organizuojamas renginys pakvies miestiečius ir miesto svečius kartu išlydėti vasarą. Pasak Kauno technologijos universiteto studentų atstovybės prezidento Mindaugo Valkavičiaus, gražia miesto tradicija tapęs festivalis parodo, kokie stiprūs, entuziastingi ir organizuoti yra Kauno studentai.

„Tai diena, kurios metu kiekvienas dalyvis galės pajusti, ką reiškia savanorystė, susipažinti su jaunimo judėjimais organizacijose, pamatyti, kiek daug gali pasiekti susivienijęs jaunimas bei tiesiog gerai praleisti laiką“, – pasakojo jis.

Organizatorių nuotr./ „Goldfish“
Organizatorių nuotr./ „Goldfish“

Festivalis  kvies palaikyti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę

Dieninėje dalyje vyks studentų eisena, skirta skatinti miestiečių pilietiškumą. Dalyvauti eisenoje kviečiami visi miestiečiai, organizacijos, mokyklos, aukštosios mokyklos. Jos metu bus filmuojamas video reportažas, kuriame visi dalyviai turės galimybę Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės žaidėjams palinkėti sėkmės Pasaulio krepšinio čempionate.

Eisenos pradžia – 10 val. nuo Kauno Šv. arkangelo Mykolo (Įgulos) bažnyčios. Maršrutas eis Laisvės alėja, Vilniaus g., o jo pabaiga – Santakos parke prie popiežiaus Jono Pauliaus II paminklo.

Dieninėje dalyje taip pat vyks nevyriausybinių organizacijų mugės, maisto valgymo varžybos, šokių kovos, „Bump Ball football“, zorbing‘as ir daug kitų šaunių renginių.

Vakarinė dalyje Kauno technologijos universiteto studentų atstovybė festivalio dalyvius pakvies į muzikos reginį, kurio metu pasirodys atlikėjai tiek iš Lietuvos, tiek iš užsienio. Taip pat bus galima sudalyvauti tokiuose renginiuose, kaip greitasis pasimatymas, krepšinio varžybų Lietuva-Meksika stebėjimas, netradicinės vestuvės ir daugelyje kitų.

Pagrindiniu festivalio akcentu ir atlikėju taps svečiai iš Pietų Afrikos Respublikos „Goldfish“. Visame pasaulyje sparčiai populiarėjantis duetas publiką drebins savo išskirtiniu muzikos žanru, savyje derinančio saksofono, boso skambesį ir „house“ bei džiazo muziką.

Sulauksime atlikėjų ir iš kaimyninės šalies – Estijos „Digital Digital“, kurie surengs „drum & bass“ stiliaus pasirodymus. Vėliau ant scenos pakils lietuvaičiai – „Lilas ir Innomine“, „Electronic I“ , „Golden Parazyth“ bei Kauno numylėtiniai „G&G Sindikatas“.

Nevyriausybinės organizacijos, norinčios dalyvauti festivalyje, gali užsiregistruoti internetu: http://bit.ly/1xxijur

Daugiau informacijos: www.f17openair.lt

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius