-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kunigas Vokietijoje pasakė „erotinį pamokslą“

Vietos dvasininkas pasakė Visbadene (Heseno federalinė žemė) pamokslą, per kurį mėgino įtikinti parapijiečius, kad kūniška meilė nėra nuodėmė. Kaip pranešė pirmadienį „Frankfurter Rundschau“, pamaldos vyko sekmadienį.
Kryželis
Kryželis / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Savo pamoksle Ralfas Schmidtas paragino nebijoti sekso, pareikšdamas, kad kūno norai ateina iš Dievo, o ne iš velnio. „Nėra gyvenimo be erotikos, ir nėra gyvenimo be Dievo“, – pabrėžė dvasininkas.

Per pamaldas R.Schmidtas paprašė parapijiečius susiimti už rankų ir pajusti vienas kito artumą. Vargonininkas tuo metu grojo Elvio Presley dainos „Love Me Tender“ melodiją, rašo „The Local“.

Savo pamaldas Ralfas Schmidtas anonsavo iš anksto, bet nuogąstavo, kad jo žodžius gali iškraipyti žiniasklaidos priemonės, kurios labai susidomėjo pamokslu, todėl jis buvo priverstas sušvelninti jo tekstą, visų pirma – atsisakė aptarti necenzūrinius posakius, apibūdinančius seksą.

Į pamaldas susirinko apie 200 parapijiečių, kurie palankiai žiūrėjo į pamokslą. Nekritikavo dvasininko sumanymo ir Protestantų Bažnyčia, kuriai priklauso parapija. Jos atstovai pažymėjo, kad kūniškos meilės temą dvasininkai kelia gana reguliariai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius