Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kuo pasižymi britai, kurie domisi Lietuva?

Kuo skiriasi britas, kuris ypatingai domisi Lietuva, nuo kitų savo tautiečių? Tikėtina, kas jis yra 18-24 metų vyras, dirbantis finansų srityje, esantis kairiųjų politinių pažiūrų, valgantis karbonadus, grybų troškinius ir barščius, rašo ltuworld.com.
Kuo pasižymi britai, kurie domisi Lietuva?
Kuo pasižymi britai, kurie domisi Lietuva? / yougov.co.uk iliustr.

Tokias išvadas padarė tarptautinė rinkos tyrimų įmonė „YouGov“, kuri susistemino duomenis apklaususi 58 britus, kurie sakė ypatingai besidomintys Lietuva.

„YouGov“ teigimu, Lietuva susidomėjusiam britui labiausiai patinkanti sporto šaka yra krepšinis, taip pat labiau nei gyvūnais, gamta ir mokslu jis domisi santykiais.

Labiau nei kates jis myli šunis, o save apibūdina kaip rūpestingą žmogų. Didžiausias charakterio minusas, jo paties nuomone, – netvarkingumas.

Jei galėtų, jis nuolat rengtųsi tik „Ralph Lauren“ drabužiais, jis tikriausiai apsipirkinėja „Sainsbury’s“ tinklo parduotuvėse, o vairuoja „Peugeot“.

Mėgstamiausios jo grupė – „Bob Marley & The Wailers“, per televiziją jis žiūri dokumentinį serialą „Who do you think you are?“, jo mėgstamiausias filmas – „Hobitas: Smogo dykynė“, o mylimiausias aktorius – Adamas Sandleris.

Tarp mėgstamų jo „Facebook“ puslapių yra „TAIP nepriklausomai Škotijai“ (daugiausiai Lietuva besidominčių britų ir gyvena Škotijoje), o žinias jis gauna dažniausiai skaitydamas „The Herald“.

Daugiau statistikos gali pažiūrėti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius