-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lapkritiškas muzikinis karštis su „Amenų Broliais“ ir Total Science (video)

Jau šį penktadienį „Amenų Broliai“ vėl įsiverš į „Gravity“ ir savo renginių serijoje, švęsdami radijo laidos trečiąjį gimtadienį, pristatys ilgai Lietuvoje lauktą ir daug metų drum’n’bass scenoje esantį bei gerai visiems pažįstamą vardą – Total Science.
Total Science
Total Science / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 „Gravity“

Dar 2007 metais du kolegos didžėjai, JaZzy ir Cr-Edit, sutarė žengti į radijo eterio erdvę ir užpildyti ją savo mėgstama muzika. Tad, prabėgus trims metams, abu užtikrintai tvirtina tapę tikrais broliais. Radijo stoties ZIP FM laidos „Amenų Broliai“ vedėjai klube „Gravity“ anksčiau pristatę tokius drum'n'bass scenos atlikėjus, kaip London Elektricity, Dom & Roland, Storm, Klute, E-Z Rollers, Makoto, Nookie, Blu Mar Ten ir kitus, žengia savo ryžtingus laužytus žingsnius toliau ir šį kartą visiems drum‘n‘bass muzikos gerbėjams pristatys savo svečią iš Didžiosios Britanijos – Total Science.

Leidybinių kompanijų dėmesys ir septyni albumai

Prieš daugiau nei penkiolika metų scenoje sužibėjęs muzikinis vardas Total Science, drum’n’bass muzikos gerbėjams padovanojo septynis albumus, kuriuose buvo atskleidžiami įvairiausi muzikiniai drum’n’bass skambesiai. Total Science, kaip ir visi muzikos kūrėjai, per savo ilgą muzikinę karjerą skyrė dėmesį ne tik sau, bet ir kolegoms, tad šiandien po Total Science sparnais gyvuoja dvi solidžios leidybinės kompanijos C.I.A. ir Deep Kut.

Tuo tarpu, Total Science kūryba per visą karjeros laikotarpį, susilaukė dėmesio iš begalės kitų leidybinių kompanijų, kurių neviena yra pripažinta kaip lyderiaujanti ir pristatanti išskirtinę muziką. Tad, šį drum’n’bass scenoje žinomą vardą, galima sutikti 31 Records, Breakbeat Science, Critical, Good Looking, Hospital, bei legendinių Metalheadz, Renegade ir Moving Shadows kompanijų kataloguose.

Kolegos prie vieno pulto

Daugelyje renginių ir įvairiuose klubuose rengdami vakarėlius radijo laidos „Amenų Broliai“ vedėjai, niekada nepamiršta pakviesti į renginius ir savo kolegų. Taigi, šia proga prie pulto, kartu su svečiu iš Didžiosios Britanijos ir „Amenų Broliais“, atsistos dydžėjus Red1, radijo stoties Opus 3 eteryje kuruojantis kiekvieną penktadieni visus džiuginančią muzikinę drum‘n‘bass valandą rubrikoje „Tavo teritorija“.

Na, o visus vakarėlyje šokančius, „Amenų Broliai“ žada nudžiuginti ne tik specialiai vakarėliui ruošiamomis muzikinėmis selekcijomis, bet ir gimtadieniniais saldumynais.

Total Science video:

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius