Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Leido sūnui rūkyti

Didžiojoje Britanijoje prasidėjo teismo procesas, kuriame trejų metų berniuko motina kaltinama tuo, kad leido jam rūkyti, rašo „Sky News“.
Cigaretė
Cigaretė / Photos.com nuotr.
Temos: 2 Mama Cigaretės

Vaikas pasiima cigaretę ir prisidega ją motinai matant, o ji nieko nedaro, kad sulaikytų – tokį vaizdą mobiliuoju telefonu nufilmavo viena motinos pažįstama. Ji vėliau perdavė įrašą socialinėms tarnyboms, nes nerimavo dėl mažylio.

24-erių Kelly Marie Pocock iš Pietų Velso šiuo metu stojo prieš teismą, kad jai būtų paskirta bausmė. Ji prieš mėnesį buvo pripažinta kalta dėl žiauraus elgesio su vaiku, jaunesniu nei 16 metų.

Pasak prokurorų, incidentas, kuris buvo nufilmuotas dar 2007-aisiais, kai po Kalėdų motinos draugė užsuko į svečius. Pasigedusi sūnaus, trijų vaikų motina nuėjo jo ieškoti į vaiko kambarį ir rado po lova rūkantį cigaretę.

Motina nusivedė berniuką į pirmą aukštą, kur jis ramiai iš peleninės pasiėmė dar degančią cigaretę ir užsirūkė. Tuo metu motina ramiai kalbėjo telefonu, todėl draugė nusprendė nufilmuoti viską telefonu. Pasak moters, atrodė, kad vaikas yra senas rūkalius, jis ramiai traukė dūmus į plaučius sėdėdamas greta telefonu kalbančios motinos.

Pasiteisindama motina tikino, jog neatkreipė dėmesio į rūkantį sūnų, nes kalbėjosi telefonu.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius