-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lengvosios atletikos čempionatas vilkint sumo apsiaustais (video)

Lengvosios atletikos varžybos, nesvarbu kokia tai bebūtų rungtis, reikalauja didelės fizinės ir psichologinės ištvermės. Negalite varžytis su profesionalais? Ne bėda – jūs visada galite sudalyvauti sumo apsiaustų lengvosios atletikos čempionate „Sumo Suit Athletics World Championships“.
Kitokios lengvosios atletikos varžybos
Kitokios lengvosios atletikos varžybos / Kadras iš video

Čempionato moto – „Lėčiau, žemiau, silpniau!“. Renginys skirtas „išlaisvinti“ tokio tipo varžybas, sudarant galimybę jose dalyvauti ne tik sportininkų elitui, bet ir bet kuriam panorėjusiam dalyvauti asmeniui. Negalite 100m bėgimo rungtyje aplenkti Usain'o Bolt'o? „Negalite vienu šuoliu peršokti aukščiausių kliūčių? Nesijaudinkite, nes su sumo apsiaustu to padaryti negali niekas!“, rašoma čempionatui skirtoje internetinėje svetainėje.

„Sumo Suit Athletics World Championships“ (AWC) pirmą kartą buvo surengtas 2008 metais. Idėjos sumanytojai Didžiosios Britanijos sporto ir pramogų klubo „8th Day“ atstovai pripažįsta, kad vienintelė sumanymo priežastis buvo ta, kad tai „turėtų būti linksma“, ir kad ši mintis jiems kilo diskutuojant prie alaus bokalo viename iš vietinių pub'ų.

Taigi scenarijus yra labai paprastas: jūs įsiropščiate į specialų kostiumą, kuris jūsų kūno matmenis padidina iki tikrų sumo imtynininkų apimčių, ir taip "apsiginklavę" keliaujate dalyvauti įvairiausiose rungtyse, įskaitant 100m bėgimą, šuolį į tolį, šuolį į aukštį, rutulio stūmimą ir ištvermės rungtį – 400 metrų bėgimą. Už kiekvieną rungtį skiriami medaliai, taip pat medalis skiriamas geriausiam dienos atletui. Visi dalyviai turi registruotis iš anksto. Kaip tai atrodo realybėje žiūrėkite video.

VIDEO: Sumo Suit Olympics 2009

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius