-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkijoje gelbėjamas briedis nugaišo iš baimės

Lenkijos Lodzės mieste penkias nakties valandas trukusi atklydusio briedžio gelbėjimo operacija baigėsi tragiškai: nors išsigandusį žvėrį užmigdyti pavyko, jis iš baimės nugaišo, informuoja agentūra PAP.
Briedis
Briedis / REUTERS/„Scanpix“

Šis beveik 250 kg sveriantis gyvūnas Lodzėje nebuvo naujokas. Dar pernai jis birželio mėnesį vaikščiojo po miesto pakraščius, tačiau tada pats susirado kelią atgal į mišką. Dabar jis atlydo į Lodzės centrą, kur sukėlė pavojų ir eismui, ir žmonėms. Iškviesta medžiotojų brigada žvėrį užmigdė, tačiau vežant jį į mišką jam sustojo širdis.

Pasak girininko Kamilio Polanskio, toks vizitas mieste žvėrims būna didelis stresas. Kad briedis neįprastoje aplinkoje jautėsi labai nesaugiai, buvo aiškiai matyti: jo snukis buvo sumuštas, matyt, šokinėjant per tvoras, be to, buvo nubrozdintas kailis.

Pirmasis šūvis su migdomaisiais vaistais jo nepaveikė – jis užmigo tik po trečio šūvio. Tada jis buvo pakrautas į sunkvežimį ir vežamas į mišką.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius