Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos atstovai – tarp tarptautinio „Kanų liūtų“ futbolo turnyro prizininkų

Šią savaitę vykstančiame 58-ajame „Kanų liūtų“ („Cannes Lions“) kūrybiškumo festivalyje buvo surengtas tarptautinis dalyvių paplūdimio futbolo turnyras. 16 komandų iš beveik visų pasaulio žemynų dvi dienas varžėsi dėl geriausios „Kanų liūtų“ komandos titulo. Turnyre sėkmingai pasirodė ir Lietuvos atstovai.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka

Trys lietuviai rungtyniavo Latvijos paplūdimio komandos sudėtyje ir grupės varžybose užėmę antrąją vietą. Ketvirtfinalyje jungtinės Latvijos ir Lietuvos pajėgos įveikė Kolumbijos ekipą. Pusfinalyje mūsiškiai nusileido brazilams, kurie vėliau tapo turnyro nugalėtojais, finale įveikę Argentinos komandą.

„Mažajame finale“ lietuviais pasistiprinusi Latvijos komanda įveikė Švedijos žiniasklaidos, marketingo, medijos planavimo ir ryšių su visuomene specialistų rinktinę ir iškovojo turnyre trečiąją vietą bei buvo apdovanota bronzos medaliais.

Birželio 19 d. prasidėjęs „Kanų liūtų“ renginys truks septynias dienas. Jų metu 9 tūkst. dalyvių apsilankys beveik 60-tyje seminarų ir kūrybinių dirbtuvių. Oficialus festivalio „Kanų liūtai“ atstovas Lietuvoje – nemokamas laikraštis „15 min“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius