Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Lipecko autobuse pardavinėti bilietai su keiksmažodžiu (video)

Sekmadienį Rusijos mieste Lipecke vieno autobuso keleiviai gavo bilietus su šiurkščiu triraidžiu rusišku keiksmažodžiu, prasidedančiu raide „ch“.
Lipecko gyventojai nustebo ant autobuso bilieto pamatę grubų triraidį keiksmažodį.
Lipecko gyventojai nustebo ant autobuso bilieto pamatę šiurkštų triraidį keiksmažodį. / gorod48.ru nuotr.
Temos: 2 Autobusas Rusija

Kaip pažymi vietos naujienų portalas gorod48.ru, paprastai tokį žodį galima pamatyti tik iškeverzotą ant tvorų ar sienų.

Vieną tokį bilietą 36-ojo maršruto autobuse iš automatinio bilietų terminalo nusipirko miesto gyventoja Nadiežda Kartašova. Moteris žurnalistams sakė, kad tik darbe atkreipė dėmesį į bilietą, ant kurio riebiu šriftu buvo atspausdintas ir keiksmažodis.

Autobusų bendrovės atstovai vėliau pareiškė, kad kažkas pakoregavo autobuso bilietų terminalo programą ir pažadėjo išsiaiškinti „pokštininką“. Tai padaryti nebuvo labai sunku, nes tik keli bendrovės darbuotojai turi specialius prietaisus, su kuriais galima koreguoti terminalų darbą.

Netrukus paaiškėjo, kad bilietus patobulino 22 metų bendrovės elektromonteris. Terminalų gedimus taisantis jaunuolis tiesiog panoro kaip nors išgarsėti ir perprogramavo terminalus. Jam pasidarbavus terminalai  vietoj autobuso paveiksliuko ant bilietų pradėjo spausdinti tigriukus.

Kadangi keleiviai į tigriukus dėmesio nekreipė, matyt, manydami, kad tai Naujųjų metų simbolis, elektromonteris ryžosi dar vienam „patobulinimui“, kuris jau neliko nepastebėtas. Kaip pranešė bendrovės atstovai, „pokštininkas“ buvo nedelsiant atleistas iš darbo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius