-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Londono policininkai renkasi gyveimą „getuose“

Londono policijos pareigūnai mėgsta gyventi „getuose“ Surrey ir Hertfordshire grafystėse, nes bijo gyventi Britanijos sostinėje, teigia Londono mero pavaduotojas, atsakingas už policijos reikalus, Kitas Malthouse'as, kuriuo remiasi BBC naujienų tarnyba.
Britų policija trečiadienį ieškojo ginkluoto užpuoliko, kuris žudė žmones šiaurinės Anglijos vaizdingojo Ežerų krašto miesteliuose.
Britų policija / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Ford Londonas

Anot K.Melthause'o, policininkai nemėgsta vykti į darbą uniformuoti, kad niekas nesuprastų, jog jie dirba policijoje. Valdininko teigimu, auga praraja tarp policijos ir visuomenės, kuri dar nepasiekė pavojingo lygio, tačiau jau greitai pasieks.

Tokią informaciją Londono mero pavaduotojas pateikė Bendruomenių rūmų Vidaus reikalų komitetui.

„Policijos pareigūnai, ypač Londono policininkai, dažnai gyvena policininkų getuose – Surrey ir Hertfordshire grafystėse esančiuose kaimeliuose, kurie yra perpildyti, nes policininkai mėgsta gyventi kartu“, – sakė K.Melthause'as.

Jis pridūrė, kad pareigūnai stengiasi nevažinėti uniformuoti, ir priminė incidentą, kai prieš dvejus metus du uniformuoti pareigūnai, kurie pasakė pastabą šiukšlinančioms mergaitėms, buvo užpulti. „Niekas jiems nepadėjo. Buvo priešingai“, – tvirtino valdininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius