Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Loterijoje 25 mln. svarų laimėjęs daržininkas svajoja apie geresnes morkas

Daržininkas mėgėjas, vienoje Didžiosios Britanijos loterijoje laimėjęs 25 mln. svarų, sakė dalį šių pinigų skirsiantis nusamdyti ekspertui, kuris pamokytų, kaip išauginti geresnių morkų.
pinigai
pinigai / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Loterija Morkos

74 metų Brianas Caswellas, kuris su žmona Joan netoli Boltono miesto esančiame Halivele puoselėja apdovanojimą pelniusį daržą, antradienį pasakojo, jog šios daržovės jam visada buvo „didelis iššūkis“.

„Auginu morkas nuo tada, kai įsigijau tą sklypą, tačiau man niekada nesisekė, – vienai televizijai sakė daržininkas. – Dabar ketinu pasikviesti į pagalbą profesionalą.“

B.Caswellas teigė su žmona nusprendęs neslėpti, jog praėjusį penktadienį laimėjo didžiulę pinigų sumą loterijoje „EuroMillions“, kurią organizavo kompanija „Camelot“.

„Ar galima tai išlaikyti paslaptyje? – sakė jis. – Atsakau: tai neįmanoma." Jo žmona teigė dar nespėjusi atsikvošėti nuo tokio netikėto praturtėjimo, dėl kurio sutuoktinių nuotraukos buvo išspausdintos dienraščių „The Sun“ ir „Daily Mirror“ pirmuosiuose puslapiuose.  „Paprastai mes sėdime ir žiūrime televiziją, o dabar visi sėdi ir žiūri į Brianą ir mane“, – šmaikštavo ji.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius