Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lukašenka prisiminė, kaip būdamas studentas už bendrabučio lango laikė lašinius ir pietaudavo už 42 kapeikas

Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka pasakojo, kad praėjus daugybei metų su smulkmenomis prisimena studentavimo laikus, įskaitant ir ryškias gyvenimo studentų bendrabutyje akimirkas.
Aleksandras Lukašenka
Aleksandras Lukašenka / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Mano pirmasis bendrabutis buvo Bibliotekos technikumo (mokantis Mogiliavo pedagoginiame institute)“, – sakė A.Lukašenka antradienį bendraudamas su Baltarusijos valstybinio universiteto studentais bei apžiūrėdamas  vadinamajame studentų miestelyje pastatytą naują bendrabutį.

„Iš tų laikų atsimenu kiekvieną smulkmeną. Tikriausiai didžiausią įspūdį paliko gyvenimas bendrabutyje, tai, kad viską darėme patys: skalbėme, lyginome, – sakė prezidentas ir pridūrė: – Kaip suprantate, šaldytuvų neturėjome ir laikydavome lašinius įkišę tarp dvigubų langų rėmų.“

Jis taip pat prisiminė, kad studentiški pietūs tuo metu kainavo 42 kapeikas. „Tai maždaug pusė dolerio. Tuomečio dolerio“ ,– patikslino A.Lukašenka.

Prisimindamas anuos laikus, jis studentams prisipažino, kad „merginos bendrabutyje neturėjo, mano mergina tuo metu dar mokėsi mokykloje“.

„Negaliu pasakyti, kad man studentavimo metai buvo patys geriausi. Taip pat negalėčiau pasakyti, kad man buvo sunku“, – prisipažino A.Lukašenka. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius