Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madonna Lenkijoje pavaizduota kaip Mergelė Marija (video)

Madonnos koncerto Lenkijoje išvakarėse jos gerbėjai ant vieno Varšuvos tilto pakabino milžinišką plakatą, kuriame dainininkė pavaizduota kaip Mergelė Marija.
Lenkijos katalikų ir Madonnos gerbėjų kova įgyja neįprastas formas.
Lenkijos katalikų ir Madonnos gerbėjų kova įgyja neįprastas formas. / Kadras iš youtube.com

Kaip praneša televizijos kanalas TVN24, plakatas kabojo ant Gdansko tilto per Vyslą kelias valandas. Vėliau jį kažkas nukabino. Manoma, kad tai padarė koncerto priešininkai.

Ant plakato buvo užrašyta „Keep Rocking Poland“. Greičiausiai taip kažkas sureagavo į Lenkijos katalikų protesto akcijas. Katalikai pasipiktino tuo, kad popžvaigždės koncertas numatytas rugpjūčio 15-ąją, per Žolinių šventę, skirtą Mergelės Marijos ėmimui į dangų.

Plakato autorius, dailininkas, žinomas tik pseudonimu Fernando, viename internetiniame forume parašė: „Tegul politikai kovoja su nedarbu, o ne protestuoja prieš koncertą“. Tarp žinomų asmenybių, palaikiusių katalikus, siekiančius sužlugdyti koncertą, yra buvęs Lenkijos vadovas Lechas Walęsa.

Madonnos koncertas įvyks Varšuvos Bemovo oro uoste. Protestuojantys katalikai ketina susirinkti greta koncerto aikštelės ir stengsis savo giedamais religiniais himnais užgožti koncertą. Be to, jie ragins lenkus boikotuoti renginį. Nepaisant to, didžioji dalis iš 70 tūkst. bilietų jau parduota.

VIDEO: Madonna, Warsaw, Poland, Keep Rocking Poland, Fernando, 13 August, 2010
VIDEO: Madonna, Warsaw, Poland, Keep Rocking Poland, Fernando, 13 August, 2010

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius