Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Magiškoji 2011 11 11 diena – puikus laikas tuoktis ir pirkti

Šį penktadienį Vilniaus santuokų rūmuose – norinčiųjų susituokti banga. O kalta dėl to graži data, nes penktadienį bus 2011 metų 11 mėnesio 11 diena. Astrologai tvirtina, kad ne tik gražiai atrodo šios dienos data, bet tai ir išties sėkminga diena. Ypač tuoktis arba ką nors pirkti.
Itin daug vilniečių nori susituokti 2011 11 11.
Itin daug vilniečių nori susituokti 2011 11 11. / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Vilniaus miesto savivaldybės Civilinės metrikacijos skyriaus vedėja Ilona Jurgutienė 15min.lt patvirtino, kad skyriaus darbuotojams teks penktadienį sutuokti kur kas daugiau porų, negu įprastą penktadienį.

Besituokiančių – kaip šeštadienį

Tačiau ypatingu bumu ji to nepavadino – tiesiog penktadienį besituokiančių porų bus tiek, kiek įprastai būna šeštadieniais.

„Vilniaus mieste tą dieną turėtų būti įregistruota 51 santuoka. Tiek yra pageidaujančių, ar visi atvyks nežinau. Tarp lietuvaičių jau atsirado savotiška tradicija tuoktis tokią dieną, viskas prasidėjo nuo 2007 07 07, tad jau ne vienerius metus tai kartojasi“, – sakė I.Jurgutienė.

Ypatingų norų susituokti ne tik 11 mėnesio 11 dieną, bet ir 11 valandą 11 minučių vedėja teigė negirdėjusi, tačiau pagal sudarytą tvarkaraštį kažkuri pora tikrai tuoksis būtent tokiu laiku.

Internete skelbiamame santuokų registravimo Vilniaus Civilinės metrikacijos skyriuje sąraše tuščių langelių penktadienį nėra – santuokos bus registruojamos visą numatytą laiką nuo 9.30 val. iki 16.30 val.

„Pritariu santuokoms“

Astrologė Angelina Zalatorienė, paklausta apie tokį skaičių sąskambį, tik nusišypsojo – nieko blogo nereikėtų ieškoti, nes tai bus išties gera diena. „Pritariu santuokoms šią dieną, bet ne dėl išskirtinės datos, o todėl, kad Mėnulis yra Jaučio zodiako ženkle, o tai šeimos ir reprodukcijos simboliai. Be to, Jaučio ženkle visus šiuos metus yra Jupiteris, todėl šie metai yra gana neblogi pradėti santuokinį gyvenimą ir galvoti apie vaikelius“, – aiškino žinoma astrologė.

Ypatingų norų susituokti ne tik 11 mėnesio 11 dieną, bet ir 11 valandą 11 minučių vedėja teigė negirdėjusi.

Tačiau šis penktadienis sėkmingas turėtų būti ne tik besituokiantiems, bet ir tiems, kurie nori tvarkyti savo namus, buitį, kažką įsigyti. „Kai Mėnulis yra Jaučio zodiako ženkle, visada siūlau žmonėms pirkti. Tai labai gera diena, pragmatiška, kai neįsigysi kvailų, nereikalingų dalykų. Priešingai negu trečiadienį, kai galima kažką įsigyti impulsyviai, gerai neapsvarsčius, nes Mėnulis dar yra Avino žvaigždyne“, – sakė A.Zalatorienė.

Pasak astrologės, nesvarbu, ką norima įsigyti – ar tai bus automobilis, ar kilimas, ar tiesiog gražus drabužis. Kadangi danguje švies pilnatis, diena puikiai tinka ir kirpti plaukus.

Magiškas aštuonetas

Tačiau A.Zalatorienės teigimu, penktadienį svarbu ne pasikartojantis vienetas, o skaičius, kurį gauname sudėję metų, mėnesio ir dienos skaičius. 2+0+1+1+1+1+1+1=8. Magiškas skaičius, anot astrologės, yra būtent 8, o ne 1.

„Aštuonetas yra paradoksalus skaičius. Viena vertus, jis reiškia vyriškos ir moteriškos energijos pusiausvyrą, o kita vertus – astrologijoje tai yra vadinamasis mirties arba transformacijos būstas. Kai žmogus miršta, jis iš aktyvaus gyvenimo pereina į rimtį, įvyksta virsmas. Siela išplaukia, kur jai reikia, kūnas nueina į žemę. Gyvenime aštuonetas reiškia dviprasmybę. Tai begalybės, nuolatinės gyvenimo kaitos, pasikeitimų, vibracijų skaičius. Todėl ši diena itin tinka permainoms“, – aiškino A.Zalatorienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius