Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mamų mugė“ jau vienija 20 tūkstančių Lietuvos šeimų

Vis daugiau Lietuvos šeimų palaiko „Mamų mugės“ idėją: parduoti vaikų auginimui nebereikalingus daiktus ir išaugtus drabužėlius bei įsigyti dabar reikalingų rūbelių, žaislų ir įvairiausių daiktų didžiausioje komiso mugėje Lietuvoje. Mugėje perka arba parduoda daugiau nei 20 tūkstančių Lietuvos šeimų.
„Mamų mugės“ akimirka
„Mamų mugės“ akimirka / Organizatorių nuotr.

Šiemet pirmoji pavasario-vasaros sezono prekių mugė vyks balandžio 3-5 dienomis Kaune, prekybos centro „Mega“ II aukšte,  o antroji – balandžio 11-13 dienomis Vilniuje, Zamenhofo g. 3 (netoli centro BIG, Ukmergės g.).

Jau vyksta registracija norinčiųjų mugėje parduoti išaugtus vaikų rūbelius, batukus, vaikams nebereikalingus daiktus, žaislus, lavinimo priemones, sporto inventorių. Visą reikalingą informaciją rasite svetainėje www.musumuges.lt  Svetainėje išsamiai paaiškinta, kaip užsiregistruoti,  kaip supakuoti prekes, prisegti etiketes, kur ir kada pristatyti prekes, kaip gauti dalyviams taikomų nuolaidų. Jus nustebins tai, kad mugės organizavime – labai daug inovacinių naujovių, pradedant registracija ir tai, kad mamos bei tėčiai patys gali susikurti ir atsispausdinti etiketes su brūkšniniais kainų kodais. Prekių apskaitai ir atsiskaitymui sukurtos programos, kurių pagalba tėveliai mato, kada jų prekės jau parduotos, o kurios dar liko neparduotos.

Svarbiausi reikalavimai, kad parduodami daiktai, drabužiai, avalynė būtų tvarkingi ir parduodami už protingą kainą. „Mamų mugės“ idėja yra mainai, kuomet tėveliai, parduodami ir pirkdami, padeda vieni kietiems įsigyti vaikams reikalingiausių dalykų. Mugės organizavime dalyvauja labai daug savanorių, tad geriausias būdas palaikyti idėją – tapti „Mamų mugės“ komandos nariu. Mugės savanoriai turi privilegijų – jie tampa ir pačiais pirmaisiais mugės pirkėjais.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad 2014 metų pavasario-vasaros sezono mugės turės naujovių. Mugėje didėjant kokybiškesnių ir vertingesnių prekių pasiūlai, rengėjai ėmėsi papildomos prekių apsaugos. Bus įrengti apsaugos varteliai, tad specialiais elektromagnetiniais lipdukais paženklintas prekes ilgapirščiams bandant išnešti iš  mugės salės, juos demaskuos suveikusi signalizacija. Taip pat planuojama įrengti didesnį kasų skaičių bei išmaniojo atsiskaitymo kasą, t.y. kasą be eilės. Joje bus galima už prekes susimokėti pačiam, per Paysera (mokejimai.lt) sistemą išmaniuoju telefonu.

„Mamų mugės“ rengėjai, spręsdami problemą, kad pirmąją dieną, pirmosiomis mugės darbo valandomis, susidarydavo didžiulės spūstys, pasiūlys ir pirmųjų pirkėjų bilietus. Norintieji tapti pirmaisiais pirkėjais pirmosioms keturioms mugės valandoms turės įsigyti išankstinius pirkėjų bilietus. Suprantama, bilietų skaičius bus ribotas. Jų numatyta parduoti tiek, kad pirkėjams būtų patogu be grūsčių apžiūrėti, išsirinkti ir nusipirkti prekes. Pirmieji pirkėjai turės galimybę nusipirkti geriausias mugėje parduodamas prekes. Praėjusių metų „Mamų mugės“ asortimente buvo apie 56 tūkstančius įvairiausių prekių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius