-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mamų mugėje“ – net 50 tūkstančių daiktų laukia naujų šeimininkų!

Rasti visko, ko reikia vaikams po vienu stogu ir tik simbolinėmis kainomis – kiekvienos mamos svajonė. Bet tai tampa realybe „Mamų mugėje“ – jau antrą kartą Lietuvoje surengtame geros kokybės dėvėtų daiktų komise. Balandžio 25-27 dienomis „Ogmios mieste“ Vilniuje ir PLC „Mega“ Kaune šeimos kviečiamos pasiruošti pavasario-vasaros sezonui. Tūkstantis mamų pardavimui pristatė per 50 tūkst. nebenaudojamų savo vaikų drabužėlių ir daiktų, tad pasirinkti tikrai bus iš ko.
„Mamų mugės“ akimirka
„Mamų mugės“ akimirka / Organizatorių nuotr.

Tos, kurios jau pasinaudojo galimybe tapti komitentėmis, pardavusios komise dešimtis ar net šimtus nereikalingų daiktų, papildys savo šeimos biudžetą. Tuo tarpu „Mamų mugės“ organizatoriai įsitikinę – yra mažiausiai trys priežastys tapti šio komiso pirkėju ir nė vienos – netapti.

„Mamų mugėje“ jūs rasite viską vienoje vietoje: nuo kūdikių šliaužtinukų – iki batų paaugliui, nuo žaisliukų patiems mažiausiems – iki žaidimų ir knygų vyresniems. Taigi visų pirma, tai be galo patogu ir praktiška“, – sako mugės sumanytoja ir organizatorė Jurga Jauniškienė, kuri tokių komisų populiarumu ir nauda įsitikino gyvendama su šeima JAV.
Pati tris vaikus auginanti moteris puikiai žino, kiek daug pinigų ir laiko suryja bandymai juos pigiai ir gražiai aprengti. Tai – antroji priežastis, kodėl „Mamų mugė“ gali sukelti tikrą sezoninio apsipirkimo perversmą.

Organizatorių nuotr./Mamų mugė
Organizatorių nuotr./„Mamų mugė“

„Yra pasirinkimas – po visą miestą važinėti ieškant nuolaidų, žvejoti geresnės kokybės daiktus dėvėtų rūbų parduotuvėse, „kabėti“ internete derantis dėl kiekvienų marškinėlių su juos parduodančiomis kitomis mamomis arba galima apsipirkimui skirti vos vieną dieną „Mamų mugėje“. Taigi tai – paprasčiausias būdas sutaupyti laiko ir pinigų. Argi ne to mes visi norime?“, – retoriškai klausė J.Jauniškienė.

Į komisą nepriimami suplyšę, dėmėti, skylėti ar išblukę drabužiai, kuriems trūksta sagų ar neveikia užtrauktukai, taip pat žaislai be visų dalių ir detalių. Taigi „Mamų mugės“ pirkėjų laukia tik kokybiškų prekių asortimentas.

„Komiso daiktai – naudoti, tačiau kruopščiai atrinkti, su meile pristatyti iš šiltų namų į šią mamų šventę ir parduodami už simbolinę kainą. Tai tikrai nuoširdi šeimų pagalba vieni kitiems ir tuo pačiu – dar viena priežastis, kodėl verta čia apsipirkti. Yra galimybė padėti ir dar skurdžiau gyvenantiems: neparduotus drabužius ir daiktus po mugės atiduoti labdarai“, – sako kita „Mamų mugės” organizatorė Rūta Elkimavičiūtė.

„Mamų mugė“ lankytojų laukia jau šią savaitę: balandžio 25-27 dienomis ji vienu metu vyks „Ogmios miesto“ Šeimos aikštėje Vilniuje ir PLC „Mega“ Kaune. Mugės darbo laikas nuo 10 val. iki 19 val. Paskutinę mugės dieną pirkėjų laukia išpardavimas: visos prekės, etiketėje pažymėtos „nuolaida TAIP“ bus parduodamos su 50 proc. nuolaida.

Gegužės 9-11 dienomis „Mamų mugė“ taip pat vyks ir PC „Arena“ Klaipėdoje bei Panevėžyje PC „Babilonas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius