-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mažeikiuose – nauja susitikimų ir pasimatymų vieta

Mažeikių miesto gyventojai ir svečiai nuo ketvirtadienio turi naują susitikimų ir pasimatymų vietą. Judrioje Žemaitijos gatvėje, ties 20 numeriu pažymėtu namu, jiems įrengtas modernus suoliukas. Tokią specialiai Mažeikiams dizainerio sukurtą unikalią dovaną miesto gyventojams padovanojo „Ežys“ – mat šią išankstinio mokėjimo kortelę turi net pusė mažeikiškių.
„Ežio“ suoliukas Mažeikiuose
„Ežio“ suoliukas Mažeikiuose / „Omnitel“ nuotr.

„Ilgai svarstėme, kokia ypatinga dovana „Ežio“ dešimtojo gimtadienio proga galėtume pamaloninti „Ežio“ miestą – Mažeikius. Galiausiai nusprendėme, kad tai turėtų būti modernus, niekur kitur nematytas, vienintelis toks Lietuvoje „Ežio“ suoliukas. Jį dovanojame visiems – ir jauniems, ir seniems, ir vienišiems, ir porelėms, ir „Ežio“, ir kitų kortelių naudotojams. Prie jo ir ant jo galima skirti pasimatymus, susitikti, bendrauti“, – sako „Omnitel“ išankstinio mokėjimo paslaugų skyriaus vadovė Saulė Pauplytė-Markevičienė.

Tinkamiausios vietos „Ežio“ suoliukui kartu su Mažeikių rajono savivaldybės atstovais buvo ieškoma visame mieste. Galiausiai pasirinkta Žemaitijos gatvė. Modernų suoliuką specialiai Mažeikiams suprojektavo ilgą laiką šiame mieste gyvenęs dizaineris. Profesionaliems dizaineriams buvo patikėtas ir dovanojamo suoliuko apipavidalinimas: jie sukūrė žaismingus paveikslėlius su užrašais „Ežys“ myli Mažeikius ir jais papuošė visas keturias modernaus suoliuko plokštumas.

Kadangi „Ežio“ klientų Mažeikiuose tiek daug, jie dvigubai daugiau nei kitur Lietuvoje gyvenantys šios išankstinio mokėjimo mobiliojo ryšio paslaugos vartotojai kalba ir „Ežio“ tinkle. Taip pat mažeikiškiai siunčia ir penktadaliu daugiau SMS žinučių. „Ežio“ ir „Omnitel“ paslaugomis Mažeikiuose naudojasi per 70 proc. miesto gyventojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius