-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Meksikos burtininkas paskelbė, kad jokios pasaulio pabaigos šiemet nebus, tačiau netrūks kitokių nelaimių

Meksikietis Antonio Vazquezas Alba, žinomas kaip „Didysis Meksikos burtininkas“, paneigė, kad 2012 metais įvyks pasaulio pabaiga, trečiadienį pranešė naujienų agentūra „Associated Press“.
Antonio Vazquezas Alba nežada pasaulio pabaigos.
Antonio Vazquezas Alba nežada pasaulio pabaigos. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip kasmetinėje spaudos konferencijoje pareiškė A.V.Alba, majai niekada nepranašavo pasaulio pabaigos. Teoriją apie 2012 metų pabaigoje įvyksiančią apokalipsę burtininkas įvertino kaip „milžinišką melą“.

Priminsime, kad tvirtinimai, jog 2012 metais įvyks pasaulio pabaiga, mėginami paremti vienu iš senovės majų kalendorių, besibaigiančių būtent 2012 metais pagal dabartinį laiko skaičiavimą.

A.V.Alba taip pat išreiškė prielaidą, kad Pietų Amerikos valstybių lyderiai pastaruoju metu suserga vėžiu dėl burtų. Kaip primena „Associated Press“, prieš kelias dienas ir Venesuelos prezidentas Hugo Chavezas suabejojo, ar tik ne JAV „prikišo nagus“ prie to, kad jis pats ir jo kolegos iš Brazilijos, Argentinos ir Paragvajaus pastaruoju metu susirgo vėžiu. Pasak A.V.Albos, H.Chavezas nebepasveiks, tačiau šią pranašystę, kaip ir daugelį kitų, galima pakeisti burtais, maldomis ir kitokiomis priemonėmis.

Tuo tarpu asmeninėje A.V.Albos interneto svetainėje publikuojamos visos jo pranašystės šiems metams. Be kitų pranašysčių, ten minimos trys didžiulės aviakatastrofos, pareikalausiančios daugybės žmonių aukų, žemės drebėjimas Italijoje, galingi ugnikalnių išsiveržimai Ekvadore ir cunamis Ramiajame vandenyne.

Burtininkas per spaudos konferenciją taip pat paskelbė, kad JAV prezidentas Barackas Obama nebus išrinktas antrai kadencija, o Sirija šiemet sulauks karinės invazijos.

A.V.Alba kasmetines pranašystes skelbia nuo 1980 metų, tačiau jo prognozės anaiptol ne visada pildosi. Pavyzdžiui, 2008 metais burtininkas pranašavo dainininkės Britney Spears mirtį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius