-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mergina pagal iškvietimą neigia, kad žiniasklaida sumokėjo jai už kaltinimus Berlusconi

Mergina pagal iškvietimą, kuri atsidūrė skandalo dėl Italijos premjero Silvio Berlusconi seksualinio gyvenimo centre, penktadienį paneigė, kad žurnalistai jai sumokėjo už vyriausybės vadovo reputacijos sugadinimą.
Italijos ministras pirmininkas Silvio Berlusconi
Italijos ministras pirmininkas Silvio Berlusconi / AFP/„Scanpix“ nuotr.

42 metų Patrizia D'Addario, kuri tvirtina, kad praleido naktį su S.Berlusconi ir savo mobiliuoju telefonu filmavo jo miegamajame, pagrasino imtis teisinių veiksmų prieš savo niekintojus.

„Pastarosiomis dienomis spauda paskelbė viešų pareiškimų, ... kuriais esu šmeižiama, - sakoma jos pareiškime, kurį paskelbė jos advokatė Maria Pia Vigilante. - Į visus juos atsakysiu teisiniais veiksmais“.

„(Kaip) suprantu, užsienio reikalų ministras Franco Frattini sako, jog kelioms merginoms pagal iškvietimą žurnalistai sumokėjo, kad (jos) „melagingai apkaltintų Silvio Berlusconi“, - pažymi P.D'Addario.

Jei F.Frattini turėjo omenyje ją, tuomet ji skelbianti griežtą paneigimą. P.D'Addario priduria, kad ministras turėtų arba pateikti įrodymus, arba tylėti.

Ketvirtadienį kalbėdamasis su BBC F.Frattini apkaltino P.D'Addario „visiškai melagingais“ pareiškimais apie S.Berlusconi ir sakė, kad žurnalistai jai už tai sumokėjo, pranešė naujienų agentūra ANSA.

Tačiau P.D'Addario sakė, kad įrašė visus savo pokalbius su klientais ir kad tie įrašai dabar buvo perduoti šalies pietuose esančio Bario miesto tyrėjams.

P.D'Addario yra atsidūrusi ir tyrimo dėl korupcijos, kuris vykdomas verslininko Gianpaolo Tarantini  atžvilgiu, centre. Įtariama, kad G.Tarantini suorganizavo tą pasimatymą su S.Berlusconi.

Kairiosios pakraipos savaitraštis „L'Expresso“ savo interneto svetainėje paskelbė ištraukas iš tų numanomų P.D'Addario ir S.Berlusconi pokalbių įrašų.

S.Berlusconi, kuris trečiadienį pripažino, kad „nėra šventasis“, šiuo metu itin viešai skiriasi su žmona, kuri skyrybų prašymą pateikė dėl taip iki galo ir nepaaiškintų premjero santykių su manekenės karjeros siekiančia 18-mete, vadinančia jį „tėtuku“.

Tačiau premjeras taip pat tvirtino, kad per vakarėlius įvairiuose jo namuose negalėjo nutikti nieko nederama, nes jis esąs „žmogus su geru skoniu, kultūringas ir elegantiškas“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius