-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Milijoną laimėjusios uteniškės planuose – vestuvinių suknelių salonas

Saulėtą ketvirtadienio rytą, prabėgus kelioms dienoms po to, kaip buvo laimėtas 95-asis „Teleloto“ milijonas, į loterijos būstinę atvyko jo šeimininkė. 62-ejų moteris, buvusi žemės ūkio specialistė, pinigų atsiimti atvyko su dukra. Šviesaus veido ir nuoširdžios šypsenos uteniškė visą pokalbį gniaužė rankas ir taip išsidavė, kad be galo jaudinasi. Papasakojusi apie savo svajones, pomėgius ir nelengvą gyvenimą moteris neslėpė, kad pagaliau galės džiaugtis gražia ir ramia senatve.
Pinigai
Pinigai / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „Teleloto“

Sekmadienio vakarą ji turėjo šešis bilietus, bet žiūrėdama laidą skaičių nežymėjo, o juos rašėsi į sąsiuvinį. Vėliau braukydama skaičius laimingajame biliete ji praleido tris skaičius. Kai užbraukė jame visus kampus ėmė tikrinti dar kartą, ar nieko nepraleido. Pamačiusi, kad užpildė visą lentelę ji bilietą patikrino dar penkis kartus. Kad galutinai įsitikintų, antradienį uteniškė nusipirko laikraštį ir suprato, kad sėkmė neaplenkė. „Pirmą naktį po tokios žinios miegojau gerai, bet artinantis kelionei į Vilnių ėmiau nerimauti“, – prisiminė moteris.  Sužinojusi apie laimėtą milijoną uteniškė bilieto niekur neslėpė: „Padėjau jį į dėžutę ir nunešiau prie žurnalų. Vis tiek paslaptį žinojau tik aš viena.“

35 litai – tai didžiausia suma, kurią „Teleloto“ yra laimėjusi moteris ir tai tik prieš dešimtmetį. Laimėtoja prisiminė, kad prieš 12 metų nesutapo vos vienas jos bilieto numerio skaičius ir būtų patekusi į šventinį tūkstantmečio žaidimą: „Tada labai išgyvenau, nes ilgai svajojau patekti į studiją.“

Būsima milijonierė į Uteną atsikėlė prieš 27-erius metus iš mažo kaimelio, nes čia gavo neblogą darbą ir nusprendė, kad didesniame mieste pavyks sukurti geresnį gyvenimą. Nors gyvenimas lengvas nebuvo, uteniškė užaugino ir išauklėjo du vaikus – sūnus šiuo metu dirba Anglijoje vairuotoju, o dukra gyvena Vilniuje ir dirba viename prekybos centre. Abu milijonierės vaikai turi gražias šeimas, po du vaikus. „Gaila tik kad sūnui tenka būti toli nuo šeimos. Lietuvoje darbo nėra, o išlaikyti šeimą reikia“, – sakė moteris. Ji tikisi, kad laimėjimas padės greičiau susigrąžinti jį į Lietuvą.

Šiuo metu moteris gyvena viena, nes su vyru išsiskyrė prieš keletą metų. „Turiu katiną, yra su kuo pakalbėti“, – pajuokauja ji. Milijonierės didžiausias pomėgis – gėlininkystė. Ji turi per 100 kaktusų kolekciją, buto balkone net oranžeriją įsirengė. Ji taip pat prasitarė, kad be galo myli gyvūnus, todėl jau nužiūrėjo vieną prieglaudą, kuriai atseikės simbolinę dalį laimėto milijono.

Apie tai, kur išleis laimėtus pinigus, milijonierė kol kas kalba nedrąsiai. „Su dukra pasitarėm, kad mažiausiai pusę metų pinigus laikysim banke, tegul mintys susiguli“, – sakė ji. Visgi norų ir svajonių yra. Pirmiausia uteniškė norėtų gražiai susiremontuoti butą. Milijonierė būtinai nupirks dukrai butą sostinėje, nes ji šiuo metu gyvena nuomojamame. Dar moteris planuoja vasarą nuvykti į Nidą, nes paskutinį kartą ten buvo prieš 35-erius metus. Galbūt vėliau milijonierė įgyvendins ir dukros svajonę – padės jai įkurti vestuvinių suknelių saloną. Moteris pasirūpins ir savo keturių anūkų ateitimi, parems seseris ir brolį.

Uteniškė sakė, kad pagaliau gyvens savo malonumui ir džiaugsis paprastais dalykais: laistys gėles, glostys katiną, gers su draugėm arbatą. „Viskas bus taip, kaip iki šiol, tik dabar ramiau“, – sakė milijonierė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius