-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milijonieriai iš Rusijos naktiniame Londono klube surengė „piniginių dvikovą“ ir ištaškė per 130 tūkst. svarų

Du Rusijos milijonieriai, kurių pavardės neatskleidžiamos, viename naktiniame Londono bare surengė dvikovą, kas išleis daugiau pinigų gėrimams, ir iš iš viso už juos sumokėjo per 130 tūkst. svarų, praneša CNBC.
Naktinis klubas.
Naktinis klubas. / 15min nuotr.

Neįprastos varžybos ką tik atsidariusiame naktiniame klube „Kitsch“, įsikūrusiame prestižiniame Londono Meifero rajone, įvyko trečiadienio vakarą. Rungdamiesi švaistūnai iš pradžių užsisakė 84 elitinio šampano „Dom Perignon“ butelius už 27 200 svarų.

Sąskaitos lėbautojams buvo pateiktos 2.40 val. nakties. Vienam iš jų teko sumokėti 66 778 svarus (272 080 litų), o antram – 64 279 svarus (261 898 litai). Į kiekvieną sąskaitą buvo įtrauktas maždaug 8 tūkst. svarų arbatpinigių mokestis.

Iš sąskaitų, kurias pateikia CNBC, matyti, kad rusai taip pat gėrė šampanus „Cristal“ ir „Krug“, viskį „Chivas Regal“, „Espresso Martini“ kokteilius ir degtinę „Belvedere“. Liudininkų teigimu, kai buvo pateiktos sąskaitos, daugiau pinigų iššvaistęs milijonierius labai džiaugėsi savo pergale. Švaistūnų tapatybės neatskleidžiamos, tik skelbiama, kad tai maždaug trisdešimties metų sulaukę vyrai.

Abiejų turčių varžybas stebėjo ir už juos sirgo merginų būriai. Nors rusams gerti padėjo jų palydovės, uždarant klubą ant stalų vis tiek liko dešimtys iki galo neišgertų butelių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius