-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mobiliųjų telefonų pirkėjams vis svarbesnis telefono turinys

Mobiliojo telefono turinys yra vienas iš trijų svarbiausių veiksnių, pagal kuriuos vartotojai pasirenka naują mobilųjį telefoną.
Mobilusis telefonas
Mobilusis telefonas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.
Temos: 1 Tyrimas

Tai rodo mobiliųjų programų ir žaidimų portalo „GetJar“ apklausa, atlikta 130-yje pasaulio šalių. 69 proc. apklaustųjų teigia, kad įsigyjant naują telefoną, jo turinys yra svarbesnis už kainą, dizainą ar lietimui jautrų ekraną.

Tyrime respondentų buvo prašoma prioriteto tvarka nurodyti 10 telefono savybių kurios svarbios renkantis mobilųjį telefoną: gamintojo prekės ženklas, ekrano dydis/rezoliucija, vartotojo sąsajos patogumas, telefono atminties talpa, foto/vaizdo kameros kokybė, kaina, lietimui jautrus ekranas, muzikos grotuvas, įdiegtas turinys (programos, žaidimai) bei telefono išvaizda, patrauklumas.

Respondentai taip pat turėjo šiuos bruožus įvertinti 5 balų skalėje pagal svarbą.

Daugiausia – 28 proc. – respondentų teigė, kad rinkdamiesi telefoną atsižvelgia į gamintojo prekės ženklą. Kiek mažesnei daliai respondentų (17 proc. ) svarbiausias kriterijus yra vartotojo sąsajos patogumas.

Trečioje vietoje (12 proc.) pagal svarbą vartotojams yra mobilusis turinys, ketvirtą-šeštą vietas užima telefono atminties talpa (8 proc.), išvaizda (7 proc.) ir kaina (5 proc.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius