Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moteris apsimetė serganti vėžiu, kad susigrąžintų vyrą ir gautų pinigų

Amerikietė Mandy Hargraves ilgą laiką sėkmingai apsimetinėjo, kad serga vėžiu, rašo dailybeast.com. Jai pavyko susigrąžinti ją palikusį vyrą, taip pat ji sulaukė daug finansinių aukų. Tik tada išaiškėjo jos apgaulė.
Verkianti moteris
Verkianti moteris / Vida Press nuotr.

34 metų M.Hargraves, gyvenanti Valdostos miestelyje Džordžijos valstijoje, apsimetė serganti ketvirtos stadijos skrandžio vėžiu. Savo „Facebook“ puslapyje ji susilaukė šimtų užuojautų, daug kas per internetinę sistemą „Go Fund Me“ jai aukojo pinigus.

M.Hargraves nuolat sakydavo, kad jos vaikai yra priežastis, kodėl vėžys jos nenugali. „Nepaisydama blogų naujienų, kurias sužinojau vakar, aš gyvensiu kaip gyvenusi. Aš atsisakau pasiduoti. Aš turiu du nuostabius vaikus, kuriems manęs reikia, ir aš tęsiu kovą už savo gyvybę vien dėl jų“, – sakė M.Hargraves.

„Serganti“ motina netgi išnaudojo savo vaikus, siekdama sukelti gailestį sau. Pavyzdžiui, kelios dienos po „diagnozės“ M.Hargraves paskelbė, kad jos dukra, dėvėdama jai gerokai per didelį gydytojos chalatą, paskelbė, kad ji pati išras vaistus nuo vėžio.

Vida Press nuotr./Moteris serga
Vida Press nuotr./Moteris serga

M.Hargraves istorija įkvėpė netgi ištisą judėjimą – „Mandy Strong“ („Mandy stipri“). Marškinėlius su šiuo užrašu dėvėjo ne tik jos vaikai, bet ir jos draugės ar kitos motinos. Viena jų su tokiais marškinėliais netgi nusifotografavo Paryžiuje.

„Mano likimą lems Dievas. Aš dėkinga, kad vis dar gyvenu“, – parašė M.Hargraves, dėkodama visiems, jai linkintiems pasveikti.

M.Hargraves apgaule patikėjo netgi jos tėvas, 65 metų Leonardas Thorntonas. Be to, sužinojęs apie jos ligą, su ja nutarė pasilikti jos vyras, kuris prieš tai norėjo skirtis.

Vis dėlto galiausiai patikrinę moters medicininius įrašus pareigūnai nerado jokių įrodymų, kad ji sirgtų vėžiu ar kita sunkia liga. To nesugebėjo įrodyti ir pati M.Hargraves.

Dabar M.Hargraves gresia 1000 dolerių bauda ir metai kalėjime. Jos vyras vėl ją paliko, o jos draugai ir artimieji sako netikintys, kad ji galėjo taip pasielgti. Leanne Bennett, viena artimiausių jos draugių, sako, kad M.Hargraves artimų draugų ratui kilo įtarimų dėl jos ligos, tačiau draugai ją ilgai palaikė, nes netikėjo, kad galima meluoti tokia tema.

„Svarbiausias veiksnys šioje apgaulėje – jos vaikai. Jie šios istorijos bus paveikti visą gyvenimą. Be to, visi apylinkės vaikai tikėjo, kad ji miršta, nes jos vaikai papasakojo visiems. Pavyzdžiui, mano vaikai vis dar nesupranta, kaip ir kodėl kažkas gali meluoti apie savo mirtiną ligą“, – sako L.Bennett.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius