-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moteris nupjovė vyrui penį ir nunešė jį policijai

Moteris, kaip teigiama, gindamasi nuo ją išprievartauti bandžiusio vyro, nupjovė jam penį ir nunešė jį į policiją kaip įrodymą, pranešė Bangladešo policijos pareigūnai. Incidentas įvyko Mirzapuro kaime, apie 200 kilometrų į pietus nuo šalies sostinės Dakos.
Peilis
Peilis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Lytiniai organai

40-metė ištekėjusi trijų vaikų motina Monju Begum policijai pareiškė, kad jos kaimynas, Mozammelis Haqas Mazi, jėga įsivertė į jos lūšną ir pradėjo prie jos priekabiauti. Vyras, neigiantis kaltinimus, buvo paguldytas į netoliese esančią ligoninę.

„Suimsime jį, kai tik pagerės jo būklė, – BBC sakė policijos atstovas Abulas Khaeras. – Moteris pasakojo pradėjusi gintis ir nupjovusi užpuoliko penį bei atnešusi jį polietileno maišelyje kaip įrodymą, kad M.H.Mazi bandė ją išprievartauti“. Policijos atstovas taip pat pridūrė, kad moteris parašė pareiškimą dėl kėsinimosi ją išprievartauti.

„Tai gan neįprastas incidentas. Kiek žinau, tai pirmas kartas, kai moteris į policijos nuovadą atnešė nupjautą vyro lytinį organą kaip įrodymą“, – kalbėjo A.Khaeras.

Tai pirmas kartas, kai moteris į policijos nuovadą atnešė nupjautą vyro lytinį organą kaip įrodymąSavo ruožtu M.Begum policijai teigė, kad M.H.Mazi, kuris yra vedęs penkių vaikų tėvas, prie jos priekabiavo pastaruosius šešis mėnesius.

„Keršto išpuolis“

M.H.Mazi jam mestus kaltinimus neigia. „Mes buvome užmezgę romaną. Neseniai ji man pasiūlė mums abiems pabėgti ir įsikurti Dakoje, – BBC žurnalistui ligoninėje pasakojo vyras. – Aš atsisakiau ir pasakiau jai, kad negaliu palikti savo žmonos ir vaikų, todėl ji man atkeršijo.“

Kaip BBC sakė ligoninės gydytojas, prisiūti lyties organo vyrui nebeįmanoma. „Policija nupjautus lyties organus į ligoninę atvežė praėjus kelioms valandoms nuo incidento. Šiuo metu gydome sužeistąjį, kad jis galėtų šlapintis be penio“, – sakė prof. Sharfuzzamanas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius