-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Muzikos ir kultūros klubas Shtab kviečia į terasą uždarame kieme

Atšilus orams, į gatves plūstant vis daugiau žmonių pasimėgauti saule, šiluma ir jau prasidėjusia vasara, muzikos ir kultūros klubas SHTAB turi jums staigmeną – puikiai įrengtą terasą uždarame kieme, kur kiekvienas galės atsipalaiduoti, įkvėpti gryno oro, pailsėti ar tiesiog pasimėgauti jau nebe tokiomis šaltomis naktimis.
Klubo terasa
Klubo terasa

Kiekvienas norintis puikiai praleisti vakarą jaukioje atmosferoje, skambant tik kokybiškai elektroninei muzikai, galės apsilankyti klubo vidiniame kieme, kur ir įsikurs terasa. Artimiausioje klubo terasos programoje nusimato filmų, susijusių su elektronine muzika, peržiūros, diskžokėjų pasirodymai ir meninės instaliacijos, skirtos vis platesnei auditorijai. Vienintelis naktinis klubas, turintis tokią terasą, įsikūręs pačiame Kauno senamiesčio centre, kviečia jus ir dirbs bene kiekvieną ketvirtadienį.

Kauno urbanistinės muzikos grandai – jau šį penktadienį

Penktadienį SHTAB’as jums ruošia išskirtinį vakarą su netradicine muzika ir čia dar nesilankiusiais svečiais – K.U.B collective.  Jau nemažai nuveikę Lietuvos elektroninės muzikos scenoje, svečiai sudrebins ir Kauno senamiesčio pamatus. Kiekvieną kartą vis didesne energija spinduliuojančius dj setus grojantys svečiai, užburia kokybiškos muzikos užtaisu per kiekvieną savo pasirodymą, neatsižvelgiant ar tai daugiatūkstantinis festivalis ar jaukus vakaras klube. Gilūs drum & bass muzikos dūžiai jau tapo dviejų K.U.B collective smogikų – Roadskilla ir Soundchild – vizitine kortele. Trečiasis narys – Pakas – pasižymi laužytų ritmų „breaks“ muzikos propagavimu ir plėtojimu Lietuvoje.

Per šiuo gyvavimo metus K.U.B collective puikiai užsirekomendavo tiek tarp Kauno, tiek tarp visos Lietuvos elektroninės muzikos mylėtojų organizuodami tokius vakarėlius bei festivalius kaip : „Insanitus“ ,  „Spartakiada“ , „Tundra“ , „Kubos Partyzanai“, „Prisukamas Abrikosas“. Per ilgą laiką darydami didelę įtaka visam Kauno naktiniam gyvenimui, šie puikūs atlikėjai subrandino publiką mylinčią ir vertinančią itin kokybiškus vakarėlius. Jau pradžioje išvardintuose vakarėliuose lankėsi ne vienas svečias iš viso pasaulio – negalima būtų nepaminėti – Lynx & Kemo , Breakage, Alaska, Paradox, Anti TC1, Martsman ir daugelis kitų, puikių urbanistinės muzikos artistų.
Ruošk savo geruosius vakarėlių batus, nes yra tikimybė, kad net ir jie gali sudilti – apsilankyti tikrai verta!


Šeštadienį į miestą grįžta legendos!

Šeštadienio vakarą klubas SHTAB lankytojus pasitiks vakarėliu, priversiančiu prisiminti auksinius laikus – „Legends back to SHTAB“.
Legendomis jau tapę kūriniai ir melodijos, nukeliančios keletą ar net dešimtis metų atgal, šeštadienio vakarą suteiks antrąjį kvėpavimą įžengusiems į šokių aikštelę. Būtent šiam ypatingam vakarui klubas pasitelkia visą klubo rezidentų desantą – Mode MT, Dj Andrew, Dj Pauls, ir Pablo.
Skleisdami geras vibracijas ir šiurpulius keliančius garsus, kiekvienas rezidentas kvies įsimintinai praleisti vakarą kartu su draugų kompanija tiek klube, tiek jau veiksiančioje, vidiniame kieme įsikūrusioje, terasoje.
Belieka sulaukti savaitgalio ir nerti į jo siūlomus malonumus bei puikų laiko praleidimą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius