-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausias ufologų tyrimų objektas – mįslingas vaizdo įrašas iš Brazilijos džiunglių

Didžiosios Britanijos ufologai mėgėjai sukrėsti. „The Sun“ ir „The Daily Mail“ bando įrodyti, kad žmonija visatoje nėra vieniša.
UFO Brazilijos džiunglėse
UFO Brazilijos džiunglėse / Youtube.com iliustr.
Temos: 1 Brazilija

Žemiau pateikiami vaizdai neva buvo nufilmuoti Brazilijos džiunglėse, Amazonės miškuose. Turistai norėjo įamžinti vietinius vaikus, tačiau į jų kameros objektyvą pateko ir „ateivių“ siluetai tarp medžių.

Į šį filmuotą vaizdelį atkreipė dėmesį ir žinomas pasaulyje paranormalių reiškinių tyrėjas Michaelas Cohenas. Jis vadovauja vienintelei pasaulyje „tarpgalaktinei naujienų tarnybai“  Allnewsweb.com.

NSO „ekspertas“ iškart pareiškė, kad šis siužetas – ne padirbinys. Jo manymu, vaizdas tik dar kartą įrodo, kad šalia žmonijos egzistuoja ir kitos civilizacijos.

Jis pabrėžė, kad vaizdas nufilmuotas zonoje, kuri garsėja NSO pasirodymais. „Ateivių eksperto“ manymu, kitų civilizacijų atstovus džiunglėse gali dominti gyvūnijos ir augalijos įvairovė.

Būtent šioje teritorijoje vyko ir karinė operacija „Lėkštė“. Brazilijos karinės pajėgos slapta žvalgė šią teritoriją, ieškodamos ateivių pėdsakų. Dabar mokslininką tiesiog atakuoja Holivudo prodiuseriai, norintys gauti filmuotų šios slaptos karinės operacijos vaizdų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius