-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nekantriausiems „Lexicon Avenue“ gerbėjams – Chriso Scotto muzikinis sveikinimas

Legendinės „Lexicon Avenue“ trijulės iš Didžiosios Britanijos šiaurės narys Chrisas Scottas jau šį penktadienį atvyksta į Lietuvą. Po ilgos pertraukos mūsų šalyje vėlei pasirodysiantis žymiosios grupės atstovas – antrą dešimtmetį scenos neapleidžiantis didžėjus.
Chrisas Scottas
Chrisas Scottas / Organizatorių nuotr.

C.Scottas, kaip ir kiti „Lexicon Avenue“ nariai, yra gerbtinas ne tik už metų metus neblėstantį kūrybiškumą, meilę muzikai bei kokybiškus kūrinius, bet ir už neišsenkančią energiją, kuri verčia tiek pastarąjį, tiek ir jo kolegas, nepaliaujamai keliauti po pasaulį.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad pirmąjį vasario penktadienį, vasario 3-iąją, jis į Lietuvą atskris tiesiai iš Meksiko. Lietuvos neaplenkęs didžėjus pasirodys klube „G”, o iki gyvo vizito, pats C.Scottas siūlo iš anksto pasiruošti jo sutikimui. Valandos trukmės įrašas specialiai Lietuvos klubinėtojams.

Kaip houso muziką supranta C.Scottas?

Elektroninės muzikos skambesiais C.Scottas pradėjo domėtis dar devintojo dešimtmečio viduryje, kuomet laisvais nuo mokyklinio suolo trynimo savaitgaliais nepaliaujamai lankydavosi Niukaslyje, kreipdamas dėmesį į naujausias klubinės muzikos tendencijas bei įrenginius, su kuriais toji muzika kuriama. Tad 1986-aisiais, nusipirkęs pirmąją būgnų mašiną, vaikinas jau žinojo – sintetiniai garsai taps neatsiejama jo gyvenimo dalimi. Po šešerių įtemptų metų C.Scottas išleido pirmąjį įrašą ir nuo tada, kurdamas bei prodiusuodamas, savo pasiekimais bei pribloškiančia diskografija prasiskynė kelią į elektroninės muzikos viršūnes, savo talentui nepalikdamas abejingų net ir pačių ciniškiausių kritikų tarpe.

C.Scottas yra sulaukęs pagiriamųjų žodžių iš tokių pasaulinio garso didžėjų, kaip kad Deep Dish, John Digweed, Sasha bei Donny Howells, o pačių įvairiausių pasaulio kampelių klubų lankytojai jo pasirodymų metu niekuomet neramsto sienų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius