Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Nematomo fronto“ kūrėjai: ar jie verkė eidami į mišką?

Iš pradžių masinė psichozė dėl sugriautų ateities gyvenimo planų socialiniame tinkle „Facebook“ pamačius savo pavardę šauktinių sąraše. Dabar fotosesija su verkiančiais šauktiniais-verktiniais. „Darosi nejauku, kai matai, kad mūsų tarpe tiek daug dėl privalomosios karinės tarnybos inkščiančių jaunuolių“, – teigia „Žalia juostelė – Ačiū miško broliams“ akcijos kūrėjai.
Juozas Lukša-Daumantas
Juozas Lukša-Daumantas / Akcijos organizatorių nuotr.

„Norisi jų visų paklausti: kaip jūs manote, ar Juozas Lukša-Daumantas, Adolfas Ramanauskas-Vanagas, Jonas Žemaitis-Vytautas ir dar tūkstančiai kitų partizanų verkė eidami į mišką?

Jei ne šie vyrai, nors kai kurie iš jų tuomet tebuvo paaugliai, dabar net ir „Facebook“ paverkti negalėtumėte. Šiandien niekas vaikinų net neprašo eiti į frontą ar į mišką ir guldyti galvą už Tėvynę. O jie jau verkia, kad yra griaunami jų gyvenimai, nes kelis mėnesius teks pabūti vyrais“, – rašo „Žalia juostelė – Ačiū miško broliams“ akcijos kūrėjai.

Gal pamatę šių didvyrių nuotraukas ar pažiūrėję filmą verktiniai supras, kad miško broliai buvo tokie pat paprasti, supergalių neturintys jaunuoliai. Tik pastarieji nė akimirkos nedvejoję ėjo ir gynė savo Tėvynę.

VIDEO: Filmo „Nematomas frontas" anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius