-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„New Balance“ avalynė – ir sportui, ir laisvalaikui

Avalynė – tai ne tik mūsų neatsiejama stiliaus dalis, bet ir apsauga nuo nepalankių klimato sąlygų, įvairiausių susižeidimų, o tinkamai pasirinkta avalynė – tai komforto ir geros savijautos garantas. Deja, apie avalynės patogumo ir funkcionalumo svarbą dažnas žmogus susimąsto tik tada, kai naujieji bateliai pritrina vandeningas ir skausmingas pūsles ar nuspaudžia kojų pirštus. Tad, renkantis naują avalynę, vertėtų galvoti ne tik apie grožį ir stilių, bet ir apie savo sveikatą ir patogumą.
„New Balance“ avalynė
„New Balance“ avalynė / Partnerio nuotr.

Klaidos, kurias darome, pirkdami batus

Lietuvoje seniai praėjo tie laikai, kai reikėdavo stovėti milžiniškose eilėse, norint nusipirkti mandarinų, o ką jau kalbėti apie kokybišką avalynę. Šiandien pirkėjai turi galimybę įsigyti puikiai pasaulyje žinomų ir vertinamų įmonių produkciją, bet kuriame didesniame prekybos centre ar parduotuvėje, tačiau didelis asortimentas ne visada garantuoja geriausią pasirinkimą. Didžiausios elektroninės parduotuvės Lietuvoje pigu.lt specialistai pastebi, kad dalis pirkėjų batus renkasi pagal kainą, grožį ir prekinio ženklo žinomumą, tačiau retai susimąsto ar įsigyta avalynė bus patogi ir praktiška. Perkant naujus batus, vertėtų atminti kelias avalynės pasirinkimo taisykles ir pasimokyti iš svetimų klaidų.

Partnerio nuotr./„New Balance“ avalynė
Partnerio nuotr./„New Balance“ avalynė

Visų pirma, vertėtų vertinti ne avalynės kainą ar išvaizdą, o kokybę ir medžiagų sudėtį. Iš kokybiškų medžiagų pagaminti batai greitai nepraranda savo estetinės išvaizdos, ilgiau tarnauja, yra patogūs ir žymiai lengviau prižiūrimi. Jei batus perkate iš elektroninės parduotuvės, pasimatuokite jų atitikmenį įprastoje parduotuvėje, kad galėtumėte įsitikinti, jog jūsų naujasis pirkinys bus  patogus ir nespaus pėdos. Be to, vertėtų atminti, kad avalynė turi leisti pėdai ir odai kvėpuoti. Žinoma, iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad reikia rinktis tarp grožio ir kokybės, tačiau tai tikrai nėra tiesa. Palyginus visai neseniai, Lietuvoje pasirodė „New Balance“ kompanijos avalynė, kuri pelnė žmonių simpatijas visame pasaulyje, net garsusis „Apple“ kompanijos įkūrėjas Steve Jobs buvo neabejingas šiems ryškiems, stilingiems ir patogiems sportiniams bateliams.

Sukurti sportui – tinka kasdienai

„New Balance“ avalynė sėkmingai rinkoje gyvuoja jau daugiau kaip 100 metų ir panašu, kad šis populiarumas tik auga. Kokia sėkmės paslaptis? Ši avalynė yra patogumo, lengvumo ir judėjimo laisvės etalonas, kurį sukūrė Williamas Riley iš Didžiosios Britanijos.  Įdomu tai, kad unikalų batų padų dizainą britas sukūrė, stebėdamas vištas. Pasirodo vištos sėkmingai vaikščioja, išlaiko pusiausvyrą ir netgi bėga ant trijų kojų pirštų. Po ilgų bandymų paaiškėjo, kad šis trijų pirštų principas gali būti pritaikytas ir žmogaus pėdai. Taigi, trys atramos taškai pėdai yra „New Balance“ avalynės patogumo paslaptis.

Partnerio nuotr./„New Balance“ avalynė
Partnerio nuotr./„New Balance“ avalynė

Tiesa, iš pradžių „New Balance“ avalynė buvo kuriama bėgikams ir sportininkams, nes unikalus būtų padas efektyviai sumažina apkrovą, kurią patiria sąnariai intensyviai sportuojant, tolygiai paskirsto kūno svorį treniruotės metu, todėl po jos jaučiamas mažesnis nuovargis, neskauda stuburo ir sąnarių. Be to, unikali avalynės gaminimo technologija leido lengvai ir patogiai bėgti, greitai manevruoti.  Tad nieko nuostabaus, kad „New Balance“ batus greitai pamėgo sportininkai, o ryškus ir išskirtinis dizainas atkreipė ir paprastų žmonių dėmesį. Šiandien „New Balance“ avalynė yra viena populiariausių ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje, ją mėgsta tokios garsios Holivudo žvaigždės, kaip Ashton Kutcher, Ben Affleck ar net stilingoji Madonna. Platus ryškių spalvų, modelių ir stilius pasirinkimas suteikia galimybę kiekvienam atrasti savo „New Balance“ batus, kurie puikiai tinka ir sporto salei, ir romantiškam pasivaikščiojimui parke. Be to, įmonė pagalvojo ir apie pačius mažiausius, todėl „New Balance“ avalyne gali avėti ir maži, ir dideli.

Partnerio nuotr./„New Balance“ avalynė
Partnerio nuotr./„New Balance“ avalynė

Dizaineriai, kurie kuria išskirtinį stilių šiems batams, net neslepia, kad „New Balance“ avalynė yra vienas geriausių atradimų visoje batų istorijoje Tai preciziška patogumo, stiliaus ir kokybės sintezė, etalonas kitoms avalynės gamintojų kompanijoms.

Ne tik stilingi, bet ir ekologiški

Skeptikai tikina, kad ekologijos psichozė, apsėdusi visą pasaulį, yra tik laikinas reiškinys, kuriam artėja galas, tačiau šiuolaikiniai žmonės tapo išties gerokai sąmoningesni aplinkosauginiais klausimais, daugiau dėmesio skiria natūralumui ir aplinkai draugiškiems produktas. „New Balance“ kompanija, pastebėjusi tokį žmonių susidomėjimą ekologija, nusprendė koja kojon žengti su visuomenės poreikiais, todėl šiandien visa kompanijos avalynė yra gaminama tik iš natūralių, tačiau kokybiškų ir patikimų medžiagų. Pačių įvairiausių modelių ir spalvų ryškiaspalviai „New Balance“ batai yra gaminami rankomis iš visiškai perdirbamų žaliavų ir sojos pagrindu sukurtų dažų. Tai reiškia, kad ši avalynė yra draugiška žmogui ir aplinkai, todėl visiems, kurie rūpinasi ne tik savo gerove, bet ir nėra abejingi pasaulio problemoms – tai puikus pasirinkimas.

„New Balance“ avalynė – tai lengvos kojos, nevaržoma judėjimo laisvė ir patogumas, tą jausmą, kai norisi, kuo greičiau nusimauti batus, galima pamiršti išties ilgam. Būtent todėl šiuos batus pamėgo visas pasaulis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius