Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Niujorkietė atleista iš banko dėl per didelio seksualumo (video)

Seksualioms moterims ne vieta dirbti finansų institucijoje – tokią išvadą priėjo „Citibank“ filialas Niujorke ir atleido 33 metų Debralee Lorenzana.
Debralee Lorenzana
Debralee Lorenzana / Nuotr. iš Youtube
Temos: 1 Bankas

33 metų vieniša mama įsidarbino banke 2008 metų rugsėjį. Moteris, kurios alga per metus siekdavo 65 tūkst. dolerių, griežtai laikėsi aprangos taisyklių, tačiau netrukus banko vadovai ėmė laidyti pastabas dėl išvaizdos. Iš pradžių jai buvo sudarytas sąrašas drabužių, kurių negalima vilkėti: mini sijonai, aptemptos palaidinės, aukštakulniai. Banko vadovybė sakė, kad tokia apranga atkreipia į ją papildomą nepageidaujamą dėmesį.

D.Lorenzana sakė vadovams, kad ir kitos moterys vilki tokią pat aprangą, tačiau niekas joms priekaištų neturi. Vadovai atsakė, kad tų moterų apranga neturi tokio poveikio ir nesukelia priešingos lyties kolegų dėmesio.

2009 metų gegužės mėnesį moteris padavė oficialų skundą ir pasiprašė būti perkelta į kitą skyrių. Moters prašymą vadovybė patenkino, tačiau ir ten ji sulaukdavo priekaištų dėl išvaizdos. Galiausiai D.Lorenzana buvo atleista motyvuojant tuo, kad priviliodavo per mažai naujų klientų.

Moteris mėgina teisybės ieškoti teisme, tačiau „Citibank“ atstovai teigia, kad pretenzijos yra nepagrįstos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius