Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuobodus skrydis? Mokykitės iš vokiečių! (video)

Sakoma, kad vokiečiai neturi humoro jausmo, tačiau, pasirodo, tai netiesa. Vieno skrydžio metu jie pademonstravo, kad net ir ilgiausia kelionė gali virsti smagia pramoga.
Pagalvių mūšis lėktuve
Pagalvių mūšis lėktuve / Kadras iš „YouTube“
Temos: 1 „Lufthansa“

Skrydžio metu prasidėjo spontaniškas pagalvių mūšis, kai viena iš bendrovės „Lufthansa“ stiuardesių dalijo keleiviams pagalvėles. Vienam iš jų pradėjus mūšį, stiuardesė net nebandė drausminti keleivių, o pati prie jų mielai prisidėjo. Azarto pagauti lėktuvo keleiviai juokėsi ir svaidėsi pagalvėmis.

„Tai, žinoma, sumažino įtampą. Visur aplinkui skraidė pagalvės ir aš negalėjau patikėti, kad taip iš tiesų vyksta. Visi šypsojomės ir iki pat skrydžio pabaigos buvome puikios nuotaikos. Skrisdami lėktuvu žmonės atrodo tokie nelaimingi, todėl toks būdas pradėti skrydį yra tobulas. Tai turėtų tapti kompanijos politikos dalimi!“ – teigė vienas skrydžio dalyvių.

Mūšiui pasibaigus stiuardesė skubėjo į lėktuvo galą, o ten kolegė bandė ją „apginti“ – tuomet pasigirdo garsus keleivių plojimas ir juokas, praneša dailymail.com.

Pagalvių mūšis kilo birželį skrydžio Tel Avivas–Frankfurtas metu, lėktuvui esant daugiau nei 6 kilometrų aukštyje. „Lufthansa“ – Vokietijos nacionalinė oro linijų bendrovė, ji tąkart ekonomine klase skraidino dešimtis Prancūzijos turistų, todėl juokaujama, kad lėktuve virė mūšis tarp valstybių.

Pagalvių mūšio filmukas atsidūrė puslapyje „YouTube“ ir buvo peržiūrėtas beveik 50 tūkst. kartų bei sulaukė daugybės komentarų. Komentatoriai palaikė stiuardesę ir grasino niekuomet nebesinaudoti šių oro linijų paslaugomis, jei moteris būtų atleista. Kiti komentatoriai juokavo, kad jei toks pats pagalvių mūšis užvirtų JAV oro linijoms priklausančiame lėktuve, visi keleiviai greičiausiai atsidurtų kalėjime.

 

VIDEO: LH687 - (original version) The endless dispute between the French and the Germans

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius