-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Olialia pupytė“ Marina su sutuoktiniu viešai drabstosi purvais

Marinos Daščenkos vyras prieš savaitę pats kreipėsi į laidos „Super L.T.“ žurnalistus, norėdamas atskleisti, kokia iš tikrųjų yra grupės „Olialia pupytės“ narė ir ką ji veikia kelias paras dingusi iš namų. Tačiau šeimos dramą pradėjus aptarinėti viešai, abi pusės ėmė vieną kitą purvais drabstyti viešai.
M.Daščenka nesivaržydama nusimetė liemenėlę prieš fotoobjektyvą.
M.Daščenka nesivaržydama nusimetė liemenėlę prieš fotoobjektyvą. / „Olialia" nuotr.

„Ji buvo aprūpinta ir brangiai drabužiais, ir mašina, ir auksu... Nežinau, ko jai trūko. Bet ką buvau jai nupirkęs, viską sudeginau. Kodėl ji turi su mano pirktais rūbais vaikščioti su tuo... ai, nenoriu keiktis. Pažadėjo jis prastumti dainuoti į Rusiją, o ji kojytes ir išskleidė. Taip visko nepaliksiu – sieksiu, kad dukrelė gyventų su manim. Per mėnesį Marina nesugebėjo net paskambinti ir paklausti, kaip laikosi mūsų vaikas“, – žurnalui „Klubas“ pasakojo Marinos sutuoktinis Andrejus.

Ne, nemušdavau jos, o jeigu ir buvo koks pendelis, buvau tuo metu šokiruotas. Išprovokavo pakelti ranką. Grįždavo namo girta, šaukdavo, nors vaikas jau miegodavo.

Tačiau Marina užtikrino, kad ji visą laiką buvo ištikima sutuoktiniui, o šis savo smurtą bando pateisinti meluodamas apie jos neištikimybę. M.Daščenka tikino, jog smurtas jos šeimoje tęsėsi ilgai ir ji ne kartą kreipėsi į policiją.

„Gausiu ir filmuotą medžiagą, kurioje matyti, kaip jis mane užpuolė prie parduotuvės. Užpuolė, suspardė per visas vietas ir dar draugo mašinos langus išdaužė“, – teigė 21 metų Marina.

Atlikėja skundėsi, kad jau mėnesį nematė savo pustrečių metų dukrelės Ešlės, kurios akivaizdoje sutuoktinis Mariną taip pat mušė.

„Mane dabar visur lydi policija. Jis manęs tykoja prie namų, kad vėl pagautų ir galėtų primušti. Nesupranta, ką daro – matyt, su psichika blogai“, – teigė Marina.  

„Ne, nemušdavau jos, o jeigu ir buvo koks pendelis, buvau tuo metu šokiruotas. Išprovokavo pakelti ranką. Grįždavo namo girta, šaukdavo, nors vaikas jau miegodavo“, – savo versiją žurnalui „Klubas“ pateikė Andrejus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius