Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Originalus motyvacinis laiškas: įsidarbinti radijuje klaipėdietis bando rimuotomis eilėmis

Repu policijos pareigūnei sužibėjęs 19-metis Artūras Kudelko sukūrė naują linksmą filmuką: rimuotomis eilėmis jis bando įdarbinti savo iškalbingumą. Vaikinas svajoja dirbti radijo laidų vedėju, tad nusprendė savo svajonę griebti už uodegos originaliu būdu.
Artūras Kudelko
Artūras Kudelko / Stop kadras iš vaizdo medžiagos

„Visada svajojau savo iškalbingumą įdarbinti. Patiko klausyti radijo laidų vedėjų, kaip jie sugeba užpildyti eterį. Pagalvojau, kad galbūt aš galėčiau daryti tą patį“, – viliasi vaikinas.

Jis teigia suprantantis, kad kelias svajonės link nebus lengvas, kad jei ir sudomins kokią radijo stotį, prie pulto iškart nesės. Artūras pasiryžęs metus ar dvejus kantriai laukti – tiesiog suktis toje virtuvėje, padedant patyrusiems radijo vilkams. Kaip repuojama originaliajame motyvaciniame laiške: „Jūsų siūlomas darbas – mano prioritetas. Aš tikiu, kad pradžioje būsiu niekas iš niekur.“

VIDEO: Repu policininkei išgarsėjęs vaikinas ir darbo ieško originaliai

Savo CV ir motyvacinį laišką pirmąją rugpjūčio dieną Artūras teigia išsiuntęs keturioms radijo stotims. Kartu pridėjo ir šį originalų kreipimąsi į radijo laidų vadovus.

„Turiu daug idėjų, patinka iššūkiai. Na, jeigu jau nepavyks, nieko baisaus, visai linksmai praleidau laiką mašinoje. Čia – ne repas. Pavadinkime tai išskirtiniu bandymu įsidarbinti. Svarbiausia – pati idėja“, – patikino jis.

Praėjusią ir šią vasarą Artūras paskyrė darbui Girulių bei Melnragės paplūdimiuose – dirba gelbėtoju. Ateityje jis svajoja ir apie nuosavą piceriją, nes dievina picas.

Drąsus devyniolikmetis šalyje išgarsėjo per dieną, kai netikėtai ėmė repuoti jį sustabdžiusiai policijos pareigūnei. Repo vaizdo įrašu pasidalijo Lietuvos policija, tad filmukas sulaukė ne vieno šimto tūkstančio peržiūrų. Paskatintas šios sėkmės nuotaikingus vaizdo įrašus jis kūrė ir toliau. Susilaukė ir žymių Lietuvos komikų dėmesio.

Artūro repas, skirtas policijos pareigūnei

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius